skip to Main Content
BBQ schort

The Fire Station schorten

Kies voor een exclusief BBQ schort van The Fire Station!

Tijdens het barbecueën is het natuurlijk belangrijk dat je lichaam en kleding goed beschermd is tegen vetspetters en vonkjes. Daarvoor is het leren BBQ schort van The Fire Station ideaal! Een echte gamechanger op het gebied van barbecue schorten. Iedere schort is vervaardigd uit één stuk soepel volnerf runderleder en heeft een geweldig draagcomfort. Het leren schort wordt namelijk niet om de hals gedragen, maar heeft een uniek draagsysteem waarbij je de schort draagt als een rugzak.

De kwaliteit van The Fire Station schorten

Ieder leren BBQ schort uit onze exclusieve lijn is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit leer. Geen splitleer, geen buffelleder, maar volnerf runderleer van uitzonderlijk soepele kwaliteit. Handmatig geolied met een beschermende laag. Elke schort is volledig handgemaakt en rondom voorzien van een stiknaad. Dat is belangrijk, want een leren schort koop je natuurlijk niet voor een seizoen, maar eigenlijk voor het leven. Leer is een natuurlijk product, dus elke keer als je het schort draagt, wordt deze soepeler en gaat hij meer naar je eigen lichaam staan waardoor een BBQ schort van The Fire Station een soort tweede huid wordt.

Een exclusief ontwerp

Het ontwerp van onze The Fire Station schorten is uniek. De leren kruisband op de rug zorgt er niet alleen voor dat je het BBQ schort gemakkelijk aan en uit kunt trekken, maar ook dat deze op 4 plekken verstelbaar is. Hierdoor past onze BBQ schort van leer iedereen! Stel de leren schort één keer in en hij past keer op keer. Sterker nog, je wilt hem naar verloop van tijd niet meer uittrekken! Traditionele schorten draag je aan je nek, dat gaat na een tijdje vervelen en daarmee is het draagcomfort beperkt. Vaak is het leer ook stug en zelf na tientallen keren dragen nog niet soepel. De schorten van The Fire Station zijn gemaakt van leder waar tassen van gemaakt worden. Ze zijn voorzien van een uniek draagsysteem zoals je een rugzak draagt. Een heupband zorgt voor extra steun dus deze schort kun je urenlang dragen zonder dat het oncomfortabel wordt.

Leren schort in unieke kleuren

Ook de kleurcombinaties van elk type schort van The Fire Station zijn uniek en zorgvuldig samengesteld. Kies voor een mono-kleur zoals de zwarte BBQ schort of een duo-kleur zoals de bruine leren BBQ schort. Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 7 bijzondere kleuren, allen van dezelfde unieke volnerf rundsleerkwaliteit dat je nergens ziet.

Kom langs bij The Fire Station

Onze schorten zijn natuurlijk te bestellen via de webshop, maar je kunt ook altijd langskomen bij onze winkel The Fire Station! Hier kun je de leren schort gemakkelijk passen en alle kleuren persoonlijk bekijken.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.