Skip to content
BBQ schort

The Fire Station schorten

Kies voor een exclusief BBQ schort van The Fire Station!

Tijdens het barbecueën is het natuurlijk belangrijk dat je lichaam en kleding goed beschermd is tegen vetspetters en vonkjes. Daarvoor is het leren BBQ schort van The Fire Station ideaal! Een echte gamechanger op het gebied van barbecue schorten. Iedere schort is vervaardigd uit één stuk soepel volnerf runderleder en heeft een geweldig draagcomfort. Het leren schort wordt namelijk niet om de hals gedragen, maar heeft een uniek draagsysteem waarbij je de schort draagt als een rugzak.

De kwaliteit van The Fire Station schorten

Ieder leren BBQ schort uit onze exclusieve lijn is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit leer. Geen splitleer, geen buffelleder, maar volnerf runderleer van uitzonderlijk soepele kwaliteit. Handmatig geolied met een beschermende laag. Elke schort is volledig handgemaakt en rondom voorzien van een stiknaad. Dat is belangrijk, want een leren schort koop je natuurlijk niet voor een seizoen, maar eigenlijk voor het leven. Leer is een natuurlijk product, dus elke keer als je het schort draagt, wordt deze soepeler en gaat hij meer naar je eigen lichaam staan waardoor een BBQ schort van The Fire Station een soort tweede huid wordt.

Een exclusief ontwerp

Het ontwerp van onze The Fire Station schorten is uniek. De leren kruisband op de rug zorgt er niet alleen voor dat je het BBQ schort gemakkelijk aan en uit kunt trekken, maar ook dat deze op 4 plekken verstelbaar is. Hierdoor past onze BBQ schort van leer iedereen! Stel de leren schort één keer in en hij past keer op keer. Sterker nog, je wilt hem naar verloop van tijd niet meer uittrekken! Traditionele schorten draag je aan je nek, dat gaat na een tijdje vervelen en daarmee is het draagcomfort beperkt. Vaak is het leer ook stug en zelf na tientallen keren dragen nog niet soepel. De schorten van The Fire Station zijn gemaakt van leder waar tassen van gemaakt worden. Ze zijn voorzien van een uniek draagsysteem zoals je een rugzak draagt. Een heupband zorgt voor extra steun dus deze schort kun je urenlang dragen zonder dat het oncomfortabel wordt.

Leren schort in unieke kleuren

Ook de kleurcombinaties van elk type schort van The Fire Station zijn uniek en zorgvuldig samengesteld. Kies voor een mono-kleur zoals de zwarte BBQ schort of een duo-kleur zoals de bruine leren BBQ schort. Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 7 bijzondere kleuren, allen van dezelfde unieke volnerf rundsleerkwaliteit dat je nergens ziet.

Kom langs bij The Fire Station

Onze schorten zijn natuurlijk te bestellen via de webshop, maar je kunt ook altijd langskomen bij onze winkel The Fire Station! Hier kun je de leren schort gemakkelijk passen en alle kleuren persoonlijk bekijken.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast