skip to Main Content

Op zoek naar een kamado BBQ aanbieding?

Hier vind je kamado aanbiedingen van alle topmerken!

Surf jij je suf naar een kamado BBQ aanbieding? Twijfelen, nog een keer klikken en kijken en nog steeds geen keuze gemaakt. Bij Kamado Express vind je uitsluitend aanbiedingen van A-merk keramische barbecues. Natuurlijk kun je, bij het tuincentrum, wachten op een kamado BBQ aanbieding maar wij hebben ze het hele jaar door. We hebben verstand van zaken, ervaring en BBQ skills en daarom koop je bij een kamado-specialist. Kom je liever naar onze winkel om alles eerst te bekijken? Ook daar gelden deze kamado aanbiedingen.

Resultaat 1–15 van de 46 resultaten wordt getoond

Altijd een passende kamado BBQ aanbieding

Wij hebben met veel zorg de beste startsets samengesteld. Met de sets op deze kamado aanbieding pagina kun je direct starten want elke set bevat de minimale vereisten om te starten met keramisch BBQ-en. Wat heb je minimaal nodig? Om te beginnen een kamado uiteraard! Wat wij als kamado specialist adviseren is het volgende:

Daarnaast zijn er per merk kamado een aantal accessoires die je echt moet hebben! Benieuwd wat deze musthaves zijn? Bekijk dan eens dit blogartikel.

We geven je nog wat extra!

Kies je voor één van onze kamado voordeelsets dan ontvang je korting omdat je het pakket koopt maar als klap op de vuurpijl ontvang je ook een GRATIS kamado workshop bij ons.

Twijfel je nog over de aanschaf van een keramische BBQ? Volg dan één van onze workshops en overtuig jezelf door ermee te werken. We werken op al onze merken dus je kunt de verschillen goed ervaren en vragen stellen aan onze pitmasters. Schaf je na de workshop bij ons (Kamado Express / The Fire Station) een BBQ aan, dan ontvang je het bedrag van de workshop retour. Lees hier meer over deze constructie.

Wat biedt een kamado BBQ?

Een kamado BBQ brengt barbecueën echt naar een hoger niveau. Het is namelijk echt zo dat alles wat je op een kamado bereidt nét iets lekkerder smaakt dan gerechten van andere barbecues. Dit komt omdat de kamado sappen en smaken veel beter vasthoudt en je een heerlijke rooksmaak aan je gerechten kan toevoegen. Daarnaast kun je op een kamado BBQ ook eindeloos experimenteren. Denk daarbij aan:

Wil jij ook heerlijk gaan experimenteren met een kamado maar wacht je nog op een aanbieding? Kies dan hier een kamado BBQ aanbieding! Hiermee haal je altijd een topkwaliteit BBQ in huis. Wil je liever eerst in real-life zien welke barbecue het best bij jou past? Kom dan eens langs in onze winkel The Fire Station. Hier staat een barbecue professional klaar om je te helpen met al je vragen!

Zoeken
Close search
Winkelwagen