skip to Main Content
Big Green Egg Medium

De Big Green Egg Medium

Veelzijdige kamado tot 4 personen, de Big Green Egg Medium

De Big Green Egg Medium is na de Big Green Egg Large het populairste model. De Medium is een maatje kleiner, met een grilloppervlakte van 40 centimeter. Een Green Egg Medium is geschikt voor 4 personen en dit model is compact genoeg om te passen in elke stadstuin, patio of balkon. Big Green Egg is dé originele kamado barbecue, waar je zelf heerlijke gerechten op kunt bereiden met een diversiteit aan BBQ-technieken. Met deze Medium in je tuin nodig je snel vrienden en familie uit om mee te genieten van jouw kookkunsten! Geloof ons, dit is een aankoop waar je geen spijt van gaat krijgen!

Resultaat 16–16 van de 16 resultaten wordt getoond


Big Green Egg Medium, alles behalve medium!

Een Green Egg Medium is zeker geen middelmatige kamado, het is de absolute top op het gebied van kamado’s en alleen een maatje kleiner dan zijn populairdere broer: de Big Green Egg Large. Deze is een slag groter en daarom kiezen de meeste mensen voor dit model. Een andere reden om voor Large te gaan is het grotere aanbod aan accessoires. Er wordt nu eenmaal het meest ontwikkeld voor het meest populaire model. Niet alleen originele accessoires maar ook after-market accessoires. Een goed voorbeeld is het EGGspander System. Dat is er wel voor de Large en de X-large maar (nog) niet voor de Medium.

Minder accessoires maar een Green Egg Medium is zeker zo veelzijdig!

Vind je de Large gewoon te groot of ben je maar met z’n tweeën en af en toe met 6 personen? Kies dan met een gerust hart voor deze Green Egg Medium! Je maakt er bijvoorbeeld met gemak een heerlijke en erg populaire beer can chicken op. Ga voor voortreffelijke gerechten met verse vis, schaaldieren of groente. Vergeet de essentiële convEGGtor niet te bestellen en neem ook zeker de baking / pizzasteen mee! Daarmee verander je de Big Green Egg Medium in een handomdraai in een pizza-oven waarin je zelf, of met de kinderen, heerlijke pizza’s en flammkuchen maakt.

Maak de meest heerlijke gerechten op je Medium Green Egg

Bakken, braden, stoven, grillen, roken, stomen of low ‘n slow. Het kan allemaal! Met deze kamado kun je eindeloos experimenteren met verschillende bereidingstechnieken. Kies bijvoorbeeld voor indirect BBQ’en i.p.v. direct of laat een gerecht de hele dag langzaam garen. Lekker! Als je op zoek bent naar inspiratie hebben wij allerlei Big Green Egg recepten op onze website staan. Hier vind je vast voldoende lekkere gerechten. Van snel en simpel tot urenlang kokkenrellen. Er is voor ieder wat wils en alles kan met de BGE Medium.

Op zoek naar Green Egg Medium accessoires?

Heb je al een Green Egg Medium in je tuin staan? Dan wil je hem vast graag uitbreiden met de juiste, originele Medium accessoires? Door mettertijd uit te breiden met mooie accessoires kun je je barbecue-set en daarmee de gebruikerservaring verder vergroten. Kies bijvoorbeeld voor een gietijzeren rooster of een Dutch Oven. Er zijn gewoon zoveel mogelijkheden met deze fantastische kamado dat je je zelf een leven lang kunt uitdagen. En laat de garantie op elke Big Green Egg nou ook precies levenslang zijn. Nog een reden om niet langer te wachten en jezelf eens te verwennen met de één van de beste aankoop van je leven.

Kom langs in onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel als je nog twijfelt. Daar staan ervaren pitmasters klaar om je alles te vertellen over deze fantastische vorm van buitenkoken!

Zoeken