Varkensfilet rolletjes
Een lekker & gemakkelijk kamado BBQ gerecht.
Voorbereiding
Snijd de varkensfilet in 5 dikke plakken. Snijd elke plak bijna helemaal open en klap hem open. Sla met een vleeshamer, of een pan op de varkensfilet en sla ze plat. Strooi de rub over de filets. Leg op elke filet een plak parmaham en een plak kaas. Rol de filets op en knoop ze stevig bij elkaar met een slagerstouw. Smeer ze in met olijfolie en strooi ruim de lavendelblaadjes over de rolletjes.
Ga voor een abonnement:
- Nooit meer misgrijpen
- Goedkoper dan in de winkel
- Restaurant A+ kwaliteit
- Stel zelf een pakket samen
Dé Japanse BBQ specialist:
- 20+ modellen
- Originele accessoires
- Japanse smaakmakers
- Verzending naar 25+ landen
Het (h)eerlijkste BBQ vlees?
- Dat haal je bij The Fire Station!
- 20+ delen van het Limousin rund
- Worsten en varkensvlees van Home Made
Bereiding
Steek de kamado aan en zorg voor een directe hitte van 180 – 200 °C.
Zet de gietijzeren pan op het vuur en laat deze goed heet worden.
Smelt de boter in de pan. Leg de varkensfilet rolletjes in de pan en bak ze gaar. Draai ze af en toe om. Ze zijn klaar als de kerntemperatuur van het vlees rond de 70 °C is.
Eet smakelijk. En…, vergeet niet het touw van je rolletjes af te halen ;-)
Boodschappenlijstje
Ingrediënten
- 1 kg varkensfilet
- 5 plakken parmaham
- 5 plakken kaas
- gedroogde lavendelblaadjes
- BBQ rub
- olijfolie
- 3 eetlepels boter
Tools