skip to Main Content
bastard anniversery edition

The Bastard Anniversary Edition – Limited Edition!

Back to Black met een unieke Bastard Large!

Het prachtige Nederlandse kamadomerk ‘The Bastard’ bestaat 10 jaar! Dat moet gevierd worden! Speciaal voor deze bijzondere mijlpaal heeft The Bastard een prachtige kamado op de markt gebracht: The Bastard Anniversary Edition Large! Dit model is een combinatie van alle modellen die The Bastard ooit heeft gevoerd. Kortom, een echte Bastard Large met alle features die je mag verwachten voor een hele scherpe prijs!

Toont alle 3 resultaten


Verschil tussen Bastard Anniversary Edition en andere modellen.

Deze kamado is uniek en beperkt verkrijgbaar! Het is een instap A-merk kamado en een combinatie van alle modellen die The Bastard ooit gevoerd heeft. Hij is in diverse opzichten anders dan de reguliere modellen of de nieuwe The Bastard VX.

  • Er zit standaard geen Multi Level System bij. Kies je voor ons Deluxe voordeelpakket dan zit ie erbij! Ook los verkrijgbaar.
  • Het onderstel van de Anniversary Edition verwijst naar de oudere modellen (voor 2018) en is iets minder stabiel.
  • De matte coating is glad i.p.v. ruw zoals bij deze: The Bastard URBAN.
  • Dit model wordt geleverd met een andere, zwarte thermometer.
  • Zwarte damper (luchtschuif) i.p.v. RVS.
  • Deze kamado wordt niet in dezelfde fabriek gemaakt als de ander modellen en is daarmee van een andere kwaliteit.

The Bastard Large Anniversary Edition een Limited Edition. Dat betekent onder andere dat je bij deze kamado een zogeheten ‘dog tag’ ontvangt. Met deze ‘dog tag’ maak je als koper kans op fantastische Bastard prijzen! Eén van deze prijzen is een dinner bij Black Smoke, hoe gaaf!

Features van The Bastard Large Anniversary Edition

Zoals je gewend bent van The Bastard is ook deze speciale kamado voorzien van alle gebruikelijke technische handigheidjes. Zoals de keramische deksel die gemakkelijk te openen is met de kenmerkende Bastard handgreep. Uiteraard is de kamado voor lange periodes bestand tegen extreem hoge temperaturen. De deksel sluit perfect af met behulp van de infinity gasket rand die is bevestigd op zowel de bovenste als de onderste rand. Ook andere standaard elementen zijn inbegrepen bij deze kamado. Denk aan het rooster (gemaakt van zwaar RVS), de plate setter, de kolenmand en de ash tray lifter. De kamado is ook voorzien van een vuurschaal voor een optimale luchtcirculatie. Bij de Bastard Large Anniversary Edition zijn ook een onderstel en zijtafels inbegrepen. Dankzij het onderstel staat je kamado altijd veilig en kun je de kamado gemakkelijk verplaatsen. Met de zijtafels heb je altijd extra ruimte om gerechten op voor te bereiden of om je accessoires op te leggen.

Kamado Express: Bastard Serious Dealer sinds 2015

Kamado Express is één van de grootste Bastard dealers van de Benelux. Wij zijn dan ook vanaf zo’n beetje het eerste uur Serious Dealer van The Bastard. Inmiddels hebben wij in al die jaren al duizenden mensen blij mogen maken met een prachtige The Bastard kamado. Als Serious Dealer willen we natuurlijk het 10-jarig bestaan van The Bastard meevieren. Dit doen we door twee superscherp geprijsde pakketten samen te stellen, met The Bastard Anniversary Edition Large Complete in de hoofdrol en daarnaast een aantal onmisbare accessoires. Je kunt kiezen uit een Basic Pack en een Deluxe Pack pakket.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
🍪
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!