Smoked BBQ Rib Fingers
Deze Smoked BBQ Rib Fingers met spek zijn hemels. Dit is de perfecte snack voor op een feestje!
Voorbereiding van de Smoked BBQ Rib Fingers
Snijd met een scherp mes alle botten voorzichtig uit de spareribs. Zorg dat je zoveel mogelijk vlees van de botten afhaalt. De botten gaan we in dit recept niet gebruiken namelijk.
Rub het vlees met een grote hoeveelheid BBQ rub, Magic Dust.
Pak nu elk stukje vlees in met een plak ontbijtspek.
Strooi nog wat BBQ rub over het ontbijtspek.
Ga voor een abonnement:
- Nooit meer misgrijpen
- Goedkoper dan in de winkel
- Restaurant A+ kwaliteit
- Stel zelf een pakket samen
Dé Japanse BBQ specialist:
- 20+ modellen
- Originele accessoires
- Japanse smaakmakers
- Verzending naar 25+ landen
Het (h)eerlijkste BBQ vlees?
- Dat haal je bij The Fire Station!
- 20+ delen van het Limousin rund
- Worsten en varkensvlees van Home Made
Bereiding van de Smoked BBQ Rib Fingers
Steek de kamado aan en zorg voor een indirecte hitte van ongeveer 130 graden.
Als de kamado op temperatuur is plaats je een blokje kersen rookhout tussen de hete kolen.
Wanneer er witte rook uit de BBQ komt leg je de Smoked BBQ Rib Fingers met spek op het rooster en sluit je de deksel. Rook de rib fingers voor ongeveer 4 uur.
Na 3,5 uur smeer je de rib fingers in met jouw favoriete BBQ saus en laat je ze nog een half uurtje liggen op de BBQ.
Haal de Smoked BBQ Rib Fingers van de kamado en geniet van deze snack!
Boodschappenlijstje
Tools:
- Scherp mes
- Rookhout chunk kers
- ConvEGGtor / Plate setter