Monolith BBQ

Monolith BBQ!

De Monolith BBQ is een keramische barbecue die zeer makkelijk te bedienen is. Het is een Duits merk dat er om bekend staat een beleving te bezorgen die je nooit meer zal vergeten. Hij staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding! De Monolith kamado BBQ familie bestaat uit drie maten:

MONOLITH Junior
De Monolith Junior (Compa...

Monolith BBQ!

De Monolith BBQ is een keramische barbecue die zeer makkelijk te bedienen is. Het is een Duits merk dat er om bekend staat een beleving te bezorgen die je nooit meer zal vergeten. Hij staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding! De Monolith kamado BBQ familie bestaat uit drie maten:

MONOLITH Junior
De Monolith Junior (Compact) is de kleinste van deze barbecue serie. Deze barbecue biedt dezelfde mogelijkheden aan als de Classic en Le Chef, alleen is deze barbecue wat kleiner van formaat. Het voordeel van de Monolith Junior is dat deze uitermate geschikt is voor de wat kleinere gezinnen. Hij valt niet op en is toch uitermate effectief als het gaat om grillen, stomen en braden.

Deze barbecue wordt in verschillende opties geleverd, deze opties zijn:
-Monolith Junior Compleet
-Monolith Junior Solo

MONOLITH Classic
De Monolith Classic (Large) is de grote broer van de Junior. Met een grilloppervlakte van 48 cm is deze barbecue uitermate geschikt voor ieder gerecht dat je wilt bereiden. Van spareribs tot aan het bereiden van een mals stukje kip, op de Monolith Classic kan het allemaal!

Deze barbecue wordt in verschillende opties geleverd, deze opties zijn:
-Monolith Classic Compleet
-Monolith Classic Solo
-Monolith Classic Tafel
-Monolith Classic Buggy

MONOLITH Le Chef
De Monolith Le Chef (XL) is de grootste variant die dit merk kent. Met zijn gigantische grilloppervlakte van maar liefst 56 cm is deze barbecue geschikt voor ieder gerecht dat je wilt bereiden, niks is dan ook te gek voor de Le Chef!

Deze barbecue wordt in verschillende opties geleverd, deze opties zijn:
-Monolith Le Chef Compleet
-Monolith Le Chef Solo
-Monolith Le Chef Buggy

Alle drie de formaten hebben een gelijkwaardige prestaties en zijn van de beste kwaliteit, zodat jij de kamado ervaring van het hoogste niveau hebt. Het grote voordeel van Monolith is het rookhouttoevoersysteem en dat elke Monolith BBQ zeer compleet is qua leveromvang. Met een zak houtskool kun je direct starten met grillen!

Kortom, kies de maat die het beste overeenkomt met jouw wensen en de beschikbare ruimte die je hebt. Indien je twijfelt of vragen hebt dan neem je gewoon even contact op met ons via onze chat of je stuurt een mail naar info@kamadoexpress.nl

Meer
Monolith BBQ  Er zijn 41 producten.

Subcategorieën

 • Monolith Junior

  Monolith Junior, een zeer compleet kleintje!

  De compacte Monolith Junior is de kleinste telg van de Monolith familie maar zeker niet de minste. Leverbaar in de kleur zwart en rood en geschikt voor 2 tot 3 personen.

  De Monolith Junior heeft een grilloppervlakte van 33 cm, een prima maat om op te grillen. Ondanks het kleinere formaat kan deze compacte kamado alles wat zijn grotere broers ook kunnen namelijk: grillen, smoken, bakken, stoven, pizza's bakken en roosteren. Het formaat is uitermate geschikt voor op balkons, kleine terrassen, voor picknicks en voor op de camping. Ook in de horeca wordt dit formaat vaak gebruikt, past prima onder de afzuigkap en is snel op temperatuur. Een kreeftje of een mooie steak smaakt nog verrukkelijker van de Monolith Junior kamado!

  Met een gewicht van 43 kg is hij makkelijk te vervoeren. De Monolith Junior is verkrijgbaar met of zonder onderstel. Uiteraard is deze compacte Monolith kamado zeer compleet qua uitrusting. Deze Monolith kamado BBQ wordt geleverd met: heat deflector steen, grill verhoger en is voorzien van een Monolith chip feeder zodat je BBQ niet open hoeft midden in een sessie om rookhout toe te voegen. Naast de standaardaccessoires zijn er vele accessoires leverbaar, bekijk ze hier

  Waarom kiezen voor Monolith?

  Kwaliteit

  - Duitse fabrikant, Duitse degelijkheid
  - Eigen fabriek en R&D afdeling
  - Hoogste kwaliteit keramiek
  - Onderworpen extreme testen
  - Sublieme afwerking

  Uitrusting 

  - Complete uitrusting met belangrijkste accessoires
  - Kortom, direct starten m.u.v. houtskool
  - Uniek rookhouttoevoersysteem
  - Unieke, innovatieve accessoirelijn

  Garanties en verkrijgbaarheid

  - 10 jaar garantie
  - Direct leverbaar uit voorraad
  - Levering in 2 dagen of ophalen

 • Monolith Classic

  Monolith Classic, de meest populaire BBQ!

  Deze Large kamado BBQ is verkrijgbaar als solo, met onderstel, met buggy en met een tafel

  De Monolith Classic is het meest populaire model uit de Monolith BBQ serie, met een grill diameter van 46cm is het de perfecte keuze om direct mee aan de slag te gaan.

  Het mooie van een Monolith Classic is de complete leveromvang waarin elke Monolith wordt geleverd. Er zit namelijk standaard een grillrooster, een 2e halve maan grillrooster, de indirect grillsteen 2-delig voor direct- en indirect grillen tegelijk inclusief de houder, een RVS kolenmand met scheidingswand voor direct- en indirect grillen tegelijk, de roosterlifter, een as pook, verrijdbaar onderstel of keramische pootjes (bij de Monolith Solo voor inhouw) en zijtafels van bamboe. Behoorlijk compleet toch? 

  Wat een andere unieke feature van de Monolith is het rookhout toevoersysteem, hiermee kun je eenvoudig rookhout toe te voegen zonder dat je kamado open hoeft. Erg handig bij lange low & slow sessies. Een Monolith Classic is verkrijgbaar is 2 kleuren, namelijk rood en zwart. Kijk ook even bij de extra accessoires van onze diverse merken.  

 • Monolith Le Chef

  Monolith Le Chef, een zwaargewicht! 

  De Monolith Le Chef is met recht een zwaargewicht te noemen en niet alleen omdat hij 140 kilo weegt...! Dit is de grootste kamado BBQ in ons assortiment samen met de Saffire XL. Deze grote kamado heeft een grilloppervlakte van 56 cm. Wat een baas is dit! Met deze kamado kun je tegelijkertijd verschillende bereidingen doen of hele grote stukken vlees bereiden. Geen probleem voor deze enorme BBQ Wat kun je er allemaal mee? Grillen, smoken, bakken, stoven, pizza's bakken en roosteren. Met deze afmetingen is echt alles mogelijk! Helemaal als je gebruik maakt van het 2e en 3e level. Ben je professional? Dan is de Monolith Le Chef iets voor jou. 

  Echt een kamado speciaal ontwikkeld voor BBQ pro's, restaurants en BBQ cateraars. Zoals je gewend bent van Monolith BBQ is ook dit model zeer compleet qua leveromvang voorzien van het Monolith rookhout toevoersysteem, hiermee kun je eenvoudig rookhout toe te voegen zonder dat je kamado open hoeft. Erg handig bij lange low & slow sessies. Een Monolith Classic is verkrijgbaar is 2 kleuren, namelijk rood en zwart.

  Kijk ook even bij de mooie accessoires van onze diverse merken.  

 • Monolith accessoires

  Monolith accessoires, originele topkwaliteit

  Een Monolith BBQ is al vrij compleet bij aflevering maar het is natuurlijk leuk om er een paar leuke kamado accessoires bij te bestellen.

  Uiteraard ook leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Breid dus je Monolith BBQ uit met de mooiste Monolith accessoires, hier vind je ze allemaal. 

per pagina
Resultaat 1 - 30 van 41 items
Resultaat 1 - 30 van 41 items