Monolith Le Chef

Monolith Le Chef, een zwaargewicht! 

De Monolith Le Chef is met recht een zwaargewicht te noemen en niet alleen omdat hij 140 kilo weegt...! Dit is de grootste kamado BBQ in ons assortiment samen met de Saffire XL. Deze grote kamado heeft een grilloppervlakte van 56 cm. Wat een baas is dit! Met deze kamado kun je tegelijkertijd verschillende ber...

Monolith Le Chef, een zwaargewicht! 

De Monolith Le Chef is met recht een zwaargewicht te noemen en niet alleen omdat hij 140 kilo weegt...! Dit is de grootste kamado BBQ in ons assortiment samen met de Saffire XL. Deze grote kamado heeft een grilloppervlakte van 56 cm. Wat een baas is dit! Met deze kamado kun je tegelijkertijd verschillende bereidingen doen of hele grote stukken vlees bereiden. Geen probleem voor deze enorme BBQ Wat kun je er allemaal mee? Grillen, smoken, bakken, stoven, pizza's bakken en roosteren. Met deze afmetingen is echt alles mogelijk! Helemaal als je gebruik maakt van het 2e en 3e level. Ben je professional? Dan is de Monolith Le Chef iets voor jou. 

Echt een kamado speciaal ontwikkeld voor BBQ pro's, restaurants en BBQ cateraars. Zoals je gewend bent van Monolith BBQ is ook dit model zeer compleet qua leveromvang voorzien van het Monolith rookhout toevoersysteem, hiermee kun je eenvoudig rookhout toe te voegen zonder dat je kamado open hoeft. Erg handig bij lange low & slow sessies. Een Monolith Classic is verkrijgbaar is 2 kleuren, namelijk rood en zwart.

Kijk ook even bij de mooie accessoires van onze diverse merken.  

Meer
Monolith Le Chef  Er zijn 40 producten.

Subcategorieën

 • Monolith Le Chef Compleet

  Monolith Le Chef Compleet

  De monolith Le Chef Compleet is verkrijgbaar in 2 kleuren, zwart en steenrood. De Le Chef is het Extra Large model van Monolith! 

  Wordt standaard geleverd met: verrijdbaar onderstel, bamboe zijtafels, RVS rooster met een diameter van 57 cm, RVS grillrooster, halve maan rooster, indirect grillsteen met houder, RVS kolenmand, rookhout toevoersysteem, rooster lifter en een handige as pook. 

  Waarom kiezen voor Monolith?

  - Duitse fabrikant, Duitse degelijkheid
  - Innovatief bedrijf
  - Hoge kwaliteit keramiek
  - Zeer complete uitrusting
  - Direct starten m.u.v. houtskool
  - Uniek rookhouttoevoersysteem
  - Sublieme afwerking
  - 10 jaar garantie op de Egg
  - Direct leverbaar uit voorraad

 • Monolith Le Chef Solo

  Monolith Le Chef Solo

  De monolith Le Chef Solo is verkrijgbaar in 2 kleuren, zwart en steenrood. De Le Chef is het Extra Large model van Monolith! 

  Wordt standaard geleverd met: RVS rooster met een diameter van 57 cm, RVS grillrooster, halve maan roosters, indirect grillsteen met houder, RVS kolenmand, rookhout toevoersysteem, rooster lifter en een handige as pook. 

  Waarom kiezen voor Monolith?

  - Duitse fabrikant, Duitse degelijkheid
  - Innovatief bedrijf
  - Hoge kwaliteit keramiek
  - Zeer complete uitrusting
  - Direct starten m.u.v. houtskool
  - Uniek rookhouttoevoersysteem
  - Sublieme afwerking
  - 10 jaar garantie op de Egg
  - Direct leverbaar uit voorraad

 • Monolith Le Chef Buggy

  Monolith Le Chef met Buggy

  De ideale, stabiele oplossing om je kamado probleemloos te verrijden! Met de buggy is het mogelijk om je Monolith BBQ over bijna elke ondergrond te verplaatsen, zoals straatklinkers, grasveld en zandpad. Vanwege de 4 grote luchtbanden en de schokabsorberende plaat tussen je Monolith BBQ en de Buggy blijft de Monolith kamado stabiel staan tijdens het verplaatsen en is de kans op beschadigen vele malen kleiner. 

  Deze robuuste buggy is gemaakt van gepolijst RVS met een teakhouten werkblad en voorzien van 4 luchtbanden waarvan er 2 zwenkwielen zijn. 

per pagina
Resultaat 1 - 30 van 40 items
Resultaat 1 - 30 van 40 items