Informatie

Nieuwe producten

 • BBQ Deluxe Wok
  BBQ Deluxe Wok

  The Bastard Wok Deluxe  Lekker wokken! Geef een extra dimensie aan je...

  € 29,95
 • Bastard Large Compleet Urban
  Bastard Large Compleet Urban

  The Bastard Large Compleet Urban De Black Bastard Large Compleet Urban -...

  € 1.199,00
 • Basting Brush
  Basting Brush

  Bastard Basting Brush The Bastard Basting Brush is de ideale accessoire...

  € 7,95
 • Wokhouder Classic + Wok
  Wokhouder Classic + Wok

  Monolith Classic Wokhouder + Wok RVS  Met de RVS wok van Monolith kan je...

  € 89,80

Aanbiedingen

Keramische BBQ

Een keramische BBQ voor de ultieme barbecue ervaring

De keramische BBQ is niet meer weg te denken uit de achtertuinen van Nederlandse liefhebbers. Sinds het principe van de keramische barbecue is komen overwaaien uit Amerika, is er geen houden meer aan. Iedereen is op zoek naar een kamado die voldoet aan ieders persoonlijke wensen. Kamado Expres...

Een keramische BBQ voor de ultieme barbecue ervaring

De keramische BBQ is niet meer weg te denken uit de achtertuinen van Nederlandse liefhebbers. Sinds het principe van de keramische barbecue is komen overwaaien uit Amerika, is er geen houden meer aan. Iedereen is op zoek naar een kamado die voldoet aan ieders persoonlijke wensen. Kamado Express heeft voldoende keuze met de fantastische producten van Nederlandse bodem zoals The Bastard, voorheen bekend als The Black Bastard en Grill Guru. Het Amerikaanse Saffire Grills is ook een echt kwaliteitsproduct en het overwegen waard. Zeer complete sets. Ook kamado accessoires en essentials hebben we ruim in ons aanbod. Wij helpen je graag op weg of verder in een passie die vooral erg smakelijk is. Van de kleinste keramische BBQ tot de allergrootste exemplaren die het centrum zijn van je buitenkeuken. 

Keramische BBQ gebaseerd op traditie

De keramische BBQ is gebaseerd op een eeuwenoud Japans gebruik. Dat sprong in het oog van Amerikanen die gestationeerd waren in Japan. De Tweede Wereldoorlog was voorbij en iedereen keerde terug naar zijn thuisland. Met herwonnen vrijheid en een nieuwe manier om heerlijk eten te bereiden. De kamado, een keramische behuizing (cordieriet) met een keramische vuurring en vuurschaal, is een manier van koken die het eten een impuls geeft. Het vleugje houtskoolsmaak dat je proeft prikkelt de smaak als niets anders. Een keramische barbecue mag niet ontbreken in de tuin van de hardcore liefhebber.

Keramische BBQ kopen?

Kamado Express is ontstaan uit een oprechte passie voor barbecueën en wij promoten het plezier van de keramische barbecue graag onder zoveel mogelijk liefhebbers. Met excellente service en ruime garantie verlagen we de drempel al een heel stuk, maar voor BBQ-liefhebbers die graag eerst een kijkje nemen hebben we een showroom (op afspraak te bezoeken) in Kaatsheuvel. Wie een bestelling plaatst krijgt zelfs € 35,- afhaalkorting, maar verzending is in Nederland gratis bij besteding vanaf € 50,- (in België vanaf € 100,- gratis). In ons assortiment tref je altijd scherp geprijsde voordeelpakketten. Bestellen is makkelijk, betalen is altijd veilig en onze klanten waarderen onze service met gemiddeld een 9.5.

Meer
Keramische BBQ  Er zijn 35 producten.
per pagina
Resultaat 1 - 30 van 35 items
Resultaat 1 - 30 van 35 items