Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Black Bastard Medium

The Black Bastard Medium

The Black Bastard Medium als een heuse buitenkeuken

Bezitters van een kamado barbecue beschouwen hun buitenkeuken als tweede keuken. Het zijn geen BBQ liefhebbers die alleen naar buiten gaan als de zon schijnt. Met een Black Bastard Medium is het zonde om de barbecue alleen in de zomer te gebruiken. Het eten dat je in de...

The Black Bastard Medium

The Black Bastard Medium als een heuse buitenkeuken

Bezitters van een kamado barbecue beschouwen hun buitenkeuken als tweede keuken. Het zijn geen BBQ liefhebbers die alleen naar buiten gaan als de zon schijnt. Met een Black Bastard Medium is het zonde om de barbecue alleen in de zomer te gebruiken. Het eten dat je in de grote, zwarte, imposante koepel bereidt is zo lekker dat je zelfs weer en wind en kou trotseert om een lekkere pizza te bakken of een entrecote netjes dicht te schroeien. Met kerst een rib roast uit de kamado? Dikke sjaal om en aan de slag in de tuin in je eigen buitenkeuken.

Black Bastard Medium, een goed formaat!

De Black Bastard Medium is een goed formaat voor elke tuin. Met zijn diameter van 46 centimeter is hij maar net iets kleiner dan het grootste exemplaar dat The Bastard maakt. Daarmee doet de Medium in prestatie echter niet onder. Met hoogstaande kwaliteit keramiek en een perfect vilten ring is deze kamado geschikt voor:

- Bakken
- Grillen
- Stoven met de Dutch oven
- Warm roken
- Koud roken
- Searing (schroeien) met het gietijzeren rooster
- Low & Slow cooking
- Steenoven pizza’s bakken, zie onze pizzapakketten


Alle varianten van klassiekers die je graag in de kamado stopt komen in de Black Bastard Medium heerlijk op smaak. Neem het maar van ons aan, een Black Bastard BBQ stelde ons nooit teleur.

The Black Bastard Medium is de trend! 

Kamado koken is sinds een jaar of tien enorm populair in Europa en dus ook in Nederland. De hype is overgewaaid uit Amerika, waar het principe na de Tweede Wereldoorlog mee terugkwam uit Japan. Het gebruik van een kamado is niet beperkt tot de mensen die een grote achtertuin hebben. Er is een formaat voor elke ruimte die je beschikbaar hebt. De Black Bastard Medium is zo’n beetje de allemansvriend. Alle voordelen van groot, maar toch goed te hanteren als je op de vierkante meters moet letten. Andere varianten zijn ook beschikbaar, mocht je nóg groter willen of juist iets meer bescheiden van de kamado barbecue wilt genieten. Kamado Express is van alle markten thuis!

Kamado Express levert grotendeels gemonteerd een BBQ Black Bastard, gratis geleverd binnen Nederland bij een bestelling vanaf € 50,- en België vanaf €100,-.

- Black Bastard Large (56 centimeter)
- Black Bastard Compact (38 centimeter)
- Black Bastard Small (31 centimeter)

 

Meer
Black Bastard Medium  Er zijn 8 producten.
Resultaat 1 - 8 van 8 items
Resultaat 1 - 8 van 8 items