Skip to content
Kamado BBQ

Ga jij voor een eigen A-merk kamado BBQ?

Geen BBQ is zo veelzijdig als de kamado BBQ!

Alles wat je op je eigen kamado bereidt smaakt net iets lekkerder dan van een andere BBQ. Dat is ook te verklaren want de kamado houdt sappen en smaken veel beter vast en je kunt een heerlijke rooksmaak toevoegen aan je gerechten. Je kunt er echt eindeloos mee experimenteren. Kijk maar eens hoeveel accessoires er bestaan! Bij Kamado Express vind je verschillende kamado’s van enkel A-merken. Ben je er nog niet uit helemaal uit welk merk het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je uiteraard graag met het maken van de juiste keuze!

Resultaat 76–90 van de 336 resultaten wordt getoond

Onze kamado BBQ’s zijn A-merken!

Een kamado BBQ is een investering voor het leven! Voorafgaand is het dan ook een kwestie van oriënteren, inlezen, vergelijken en dan een keuze maken die bij je past. Overleg ook even met je partner alvorens een dergelijk, grote aankoop te doen :-).

Bij Kamado Express vind je de A-Merken kamado’s: Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith en The Bastard.

Als ervaringsdeskundigen hebben wij al een keuze voor je gemaakt uit fabrikanten waar we een goed gevoel bij hebben, waar we van weten dat alles goed geregeld is en waarmee we snel kunnen schakelen. Fabrikanten waarbij de garanties goed geregeld zijn (vanaf 20 jaar tot levenslang). En…niet geheel onbelangrijk, in tegenstelling tot goedkopere varianten, is de samenstelling van het keramiek van de hoogste kwaliteit. De verkrijgbaarheid van juiste, passende accessoires is goed en als je als bij ons een kamado koopt weet je ook zeker dat er alles bij zit zodat je ook daadwerkelijk gebruik kunt maken van de unieke kamado-mogelijkheden.

Waarom een kamado BBQ kopen bij Kamado Express?

Natuurlijk kun je naar de horecagroothandel en een paar tientjes besparen maar als je bij ons koopt dan “kennen” we je, zit er een gezicht of een stem bij, je bent zeker geen nummer maar een gewaardeerde klant. En zijn er (onverhoopt) problemen dan helpen we je snel omdat we de juiste relaties hebben met onze leveranciers! Daarnaast hoef je je kamado barbecue niet zelf op te halen maar brengen we deze netjes GRATIS bij je thuis. Advies krijg je al helemaal niet bij de horecagroothandel dus doe jezelf een plezier en beknibbel niet voor die paar tientjes…!

Kamado Express heeft een team met ervaringsdeskundigen speciaal voor jou klaar staan, ieder moment dat het even kan steken wij dan ook de barbecue aan! Wij willen met deze laagdrempelige webshop onze grote trots met jou delen en jouw de mooiste aanwinst van je leven laten doen!

We hebben een winkel mét BBQ Experience center in Kaatsheuvel, genaamd The Fire Station, waar we graag onze ervaringen met jou delen! Dus wil je graag langskomen? Schroom je dan niet en maak een afspraak. Al overtuigd? Dan kan je natuurlijk op onze website gelijk bestellen!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast