Smores pan
Een snel, maar heerlijk dessert!
Smores van de kamado
Ben jij ook zo gek op barbecueën, maar heb je het gevoel dat je de kamado na september op moet bergen? Denk dan eens aan een winterbarbecue! Ideaal om de feestdagen een uniek gevoel te geven! Speciaal voor deze dagen hebben we deze winterreceptenreeks in het leven geroepen. Deze week een super easy dessert om je vingers bij af te likken: een smores pan van de barbecue! Want zeg nou eerlijk, wat doet je nou meer denken aan gezellige winterdagen dan warme chocolademelk en geroosterde marshmallows?
Ga voor een abonnement:
- Nooit meer misgrijpen
- Goedkoper dan in de winkel
- Restaurant A+ kwaliteit
- Stel zelf een pakket samen
Dé Japanse BBQ specialist:
- 20+ modellen
- Originele accessoires
- Japanse smaakmakers
- Verzending naar 25+ landen
Het (h)eerlijkste BBQ vlees?
- Dat haal je bij The Fire Station!
- 20+ delen van het Limousin rund
- Worsten en varkensvlees van Home Made
Bereiding
Rijg de aardbeien en ananasstukjes aan de spiesen en serveer samen met de koekjes in een leuke schaal.
Verwarm de chocolade, melk en 200 gram van de marshmallows op laag vuur in de baking pan.
Zodra de ingrediënten gesmolten zijn en je deze glad kunt roeren, voeg je de rest van de marshmallows toe. Deze leg je in rondes bovenop het gesmolten gedeelte.
Daarna grill je het geheel nog even in 1-2 minuutjes zodat de marshmallows bovenop een mooi bruin korstje krijgen.
Zet de smores pan op tafel en dippen maar! Vergeet niet te combineren met de lekkere fruitspies!
Boodschappenlijstje
Ingrediënten:
- 350 gram mini marshmallows
- 200 gram melkchocolade
- 2 eetlepels volle melk
- 100 gram digestive koekjes
- 100 gram aardbeien
- 100 gram ananasstukjes
Benodigd:
- Een aantal barbecuespiesen
- Een baking pan of koekenpan