Cheese Burger
Grill it!
Voorbereiding
Leg als eerst 8 sneetjes brood op de kamado.
Rooster deze voor 2 minuten. Vergeet de boterhammen niet op tijd om te draaien!
Ga voor een abonnement:
- Nooit meer misgrijpen
- Goedkoper dan in de winkel
- Restaurant A+ kwaliteit
- Stel zelf een pakket samen
Dé Japanse BBQ specialist:
- 20+ modellen
- Originele accessoires
- Japanse smaakmakers
- Verzending naar 25+ landen
Het (h)eerlijkste BBQ vlees?
- Dat haal je bij The Fire Station!
- 20+ delen van het Limousin rund
- Worsten en varkensvlees van Home Made
Bereiding
Grill nu de burgers in 5 minuten gaar.
Keer de burgers halverwege om en leg op elke burger een plak kaas.
Snijd ondertussen de tomaat en de augurken in plakjes.
Verdeel de veldsla over 4 sneetjes brood.
Beleg de boterhammen met de cheeseburgers, tomaat, augurk en The Fire Station Greasy spoon saus.
Dek af met de rest van de sneetjes brood. Snijd het broodje schuin doormidden en steek er een prikker door.
Deze lekkere BBQ hamburger is heerlijk met salade.
Eet smakelijk!
Boodschappenlijstje
Ingrediënten:
- 1 wit boerenbrood
- 4 hamburgers
- 4 plakjes cheddar
- 2 tomaten
- 4 augurken
- 75 g veldsla
- 4 eetlepels Greasy Spoon saus
Tools: