Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

The Bastard Large

The Bastard Large, een flinke jongen.

The Bastard Large is, met zijn formaat van 56 cm en een grillrooster van 48 cm, een flinke jongen.

Maar de serieuze hobbykok, pit master of professionele chef kan deze ruimte erg goed gebruiken! Indien je kiest voor de Large Solo dan is deze mooi in te bouwen in een tafel of keukenmeubel en onder een afdak o...

The Bastard Large, een flinke jongen.

The Bastard Large is, met zijn formaat van 56 cm en een grillrooster van 48 cm, een flinke jongen.

Maar de serieuze hobbykok, pit master of professionele chef kan deze ruimte erg goed gebruiken! Indien je kiest voor de Large Solo dan is deze mooi in te bouwen in een tafel of keukenmeubel en onder een afdak of veranda te plaatsen.

Met deze grote kamado bbq kun je alle kanten op. De scherpe prijs van Kamado Express en de diverse voordeelpakketten maken bbq-en op een kamado bbq een waar genoegen en elke week weer een reden voor een feestje in uw tuin! Lees onderaan meer over deze kamado!

Meer
The Bastard Large  Er zijn 42 producten.

Subcategorieën

  • The Bastard Large...

    The Bastard Large Compleet! 

    Direct aan de slag met je nieuwe kamado omdat je de meest essentiële kamado accessoires direct meegeleverd krijgt! En wij geven je daarom een mooie korting! Twee vliegen in één klap toch? 

  • The Bastard Large Solo

    The Bastard Large Solo

    The Bastard Large Solo is het perfecte maatje voor de kleinere bbq-er met beperkte ruimte of een balkon. Met onze voordeelpakketten zorg je ervoor dat je meteen de meest essentiële kamado accessoires meegeleverd krijgt! En daarop geven wij je een mooie korting! Twee vliegen in één klap toch?

per pagina
Resultaat 1 - 30 van 42 items
Resultaat 1 - 30 van 42 items