Black Bastard BBQ

The Black Bastard BBQ is veelzijdig

Ongecompliceerd, veelzijdig, stoer, voor iedereen, kwalitatief hoogstaand. Het zijn enkele woorden die de Black Bastard BBQ beschrijven. Sinds begin 2016 heet Black Bastard voortaan The Bastard! Snel aan de slag met de ultieme barbecue die in weer en wind te gebruiken is? Kamado Express levert grotendeels gemo...

The Black Bastard BBQ is veelzijdig

Ongecompliceerd, veelzijdig, stoer, voor iedereen, kwalitatief hoogstaand. Het zijn enkele woorden die de Black Bastard BBQ beschrijven. Sinds begin 2016 heet Black Bastard voortaan The Bastard! Snel aan de slag met de ultieme barbecue die in weer en wind te gebruiken is? Kamado Express levert grotendeels gemonteerd een BBQ Black Bastard, gratis geleverd binnen Nederland bij een bestelling vanaf € 50,- en België vanaf €100,-. Maak vandaag je keuze dan eet morgen heerlijk mals vlees met een vleugje houtskoolsmaak, of een zalige pizza zo uit je eigen steenoven. 

Black Bastard BBQ mogelijkheden

The Black Bastard BBQ, staat voor kwaliteit, die met gemak een Big Green Egg kan evenaren. En met zijn mooie diepzwarte kleur, zijn gunstige prijs (ca. 30% goedkoper) kun je geheel compleet en met bijna alle accessoires starten en nog geld in je zak houden voor een mooi groot stuk vlees of een heerlijk vis. Wat je allemaal met je kamado kunt doen? Laat ons het even voor je op een rijtje zetten:

- Bakken
- Grillen
- Stoven met de Dutch Oven (Small, Medium & Large)
- Warm roken
- Koud roken
- Searing (schroeien) met het gietijzeren rooster
- Low & Slow cooking
- Steenoven pizza’s bakken, zie onze pizzapakketten

De kamado barbecue is pas sinds een jaar of tien echt populair in Europa. Het kon niet uitblijven dat een Nederlandse producent een eigen variant zou maken. Bekende merken moesten ineens rekening gaan houden met The Black Bastard BBQ. Wij van Kamado Express zijn een grote fan van deze BBQ! Uitstekend product, goede garanties en een excellente service. Dankzij de verschillende formaten die beschikbaar zijn, van Large, Medium, Compact tot Small, is er voor elke tuin, veranda, overkapping, balkon, camper of caravan volop keuze.

Black Bastard BBQ met 20 jaar garantie

De producent van de Black Bastard BBQ is zo overtuigd van de kwaliteit dat ze tussen de 2 en 20 jaar garantie bieden op de verschillende onderdelen van de kamado. Ze testen altijd de kwaliteit van de materialen. De industriële keramiek bijvoorbeeld is daadwerkelijk 100 procent bestand tegen extreem hoge temperaturen. Het resultaat laat zich smaken. Wie voor het eerst iets eet dat in de BBQ Black Bastard is bereid, kan zijn geluk niet op. Je wilt het daarna echt niet anders meer. Combineer met één van onze voordeelpakketten om goed voorbereid je eerste keer te beleven! En ook nog eens een stukje goedkoper!

Meer
Black Bastard BBQ  Er zijn 16 producten.
Resultaat 1 - 16 van 16 items
Resultaat 1 - 16 van 16 items