Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

The Bastard Medium

The Bastard Medium, Solo of Compleet?

De Bastard Medium is de perfecte maat voor een flinke kamado voor degene met beperkte ruimte.

Ook voor inbouw is deze maat perfect, wil je dus gaan inbouwen dan bestel je de Solo. Met deze kamado BQ heb je alle mogelijkheden van de Bastard Large, maar dan in een iets kleiner formaat. Met een scherpe prijs en...

The Bastard Medium, Solo of Compleet?

De Bastard Medium is de perfecte maat voor een flinke kamado voor degene met beperkte ruimte.

Ook voor inbouw is deze maat perfect, wil je dus gaan inbouwen dan bestel je de Solo. Met deze kamado BQ heb je alle mogelijkheden van de Bastard Large, maar dan in een iets kleiner formaat. Met een scherpe prijs en de Kamado Express voordeelpakketten wordt koken op een kamado bbq voor iedereen bereikbaar...en Kamado Express heeft alles in huis om direct te starten.

Meer
The Bastard Medium  Er zijn 34 producten.

Subcategorieën

  • The Bastard Medium...

    The Bastard Medium Compleet 

    The Bastard Medium is het perfecte maatje voor de kleinere bbq-er met beperkte ruimte of een balkon. Wel alle mogelijkheden van de Bastard large, maar gewoon in een iets kleiner formaat. Met onze voordeelpakketten zorg je ervoor dat je meteen de meest essentiële kamado accessoires meegeleverd krijgt! En daarop geven wij je een mooie korting! Twee vliegen in één klap toch?

  • The Bastard Medium Solo

    The Bastard Medium Solo 

    The Bastard Medium Solo is het perfecte maatje voor de kleinere bbq-er met beperkte ruimte of een balkon. Wel alle mogelijkheden van de Bastard large, maar gewoon in een iets kleiner formaat. Met onze voordeelpakketten zorg je ervoor dat je meteen de meest essentiële kamado accessoires meegeleverd krijgt! En daarop geven wij je een mooie korting! Twee vliegen in één klap toch?

per pagina
Resultaat 1 - 30 van 34 items
Resultaat 1 - 30 van 34 items