Kamado BBQ

Kamado BBQ kopen? Dit is de ultieme barbecue ervaring!

Kamado Express is ontstaan uit een grote passie voor barbecueën met de kamado BBQ. Wij zijn ervan overtuigd dat het eten dat je bereidt op een kamado niet lekkerder kan smaken. Laat je overtuigen en neem een kijkje in onze showroom in Kaatsheuvel (liefst op afspraak) of bekijk rustig deze we...

Kamado BBQ kopen? Dit is de ultieme barbecue ervaring!

Kamado Express is ontstaan uit een grote passie voor barbecueën met de kamado BBQ. Wij zijn ervan overtuigd dat het eten dat je bereidt op een kamado niet lekkerder kan smaken. Laat je overtuigen en neem een kijkje in onze showroom in Kaatsheuvel (liefst op afspraak) of bekijk rustig deze webshop. Wij zetten graag alle voordelen voor je op een rijtje.

Een Kamado BBQ kopen is een kwestie van oriënteren, inlezen en dan een keuze maken die bij je past. Als ervaringsdeskundigen hebben we de keuze toegespitst op drie fabrikanten waar we een goed gevoel en, zeker zo belangrijk, een uitstekend resultaat van krijgen. Dit zijn de kamado’s van The Bastard en Grill Guru. In onze webshop tref je verder ook alle accessoires aan om het leven als (beginnende) kamado liefhebber makkelijk te maken.

Meer
Kamado BBQ  Er zijn 51 producten.
per pagina
Resultaat 1 - 30 van 51 items
Resultaat 1 - 30 van 51 items