Black Bastard

Black Bastard: het hele jaar door buitenkookplezier

Black Bastard is de naam van de toonaangevende kamado barbecue van Nederlandse origine. Zelf hebben ze hun naam veranderd in The Bastard maar bij Kamado Express vraagt men nog steeds naar de oude naam. Geen probleem, en begrijpelijk, The Black Bastard heeft de standaard gezet die in Nederland d...

Black Bastard: het hele jaar door buitenkookplezier

Black Bastard is de naam van de toonaangevende kamado barbecue van Nederlandse origine. Zelf hebben ze hun naam veranderd in The Bastard maar bij Kamado Express vraagt men nog steeds naar de oude naam. Geen probleem, en begrijpelijk, The Black Bastard heeft de standaard gezet die in Nederland de Big Green Egg naar de kroon steekt.

De Amerikanen kiezen voor groen, leuk...maar wij Nederlanders willen gewoon zwart. Een stoere kleur voor een stoere kamado BBQ die het hele jaar door buitenkookplezier verschaft. Als de zon de achtertuin verwarmt of als de bladeren of misschien zelfs de sneeuwvlokken dwarrelen in de winter. Een diehard barbecuet in weer en wind! En een kamado laat je nooit in de steek...

Black Bastard veelzijdig in gebruik

De Black Bastard is voor een keur aan stijlen te gebruiken. Grillen, koken, barbecueën, stoven en roken. Leg er een pizza op en het resultaat is verbluffend. Wie voor het eerst een stuk vlees uit de dome (de keramische koepel) haalt gelooft zijn smaakpapillen niet. Zo mals, zo sappig, dat heerlijke vleugje houtskoolsmaak, met dank aan een uitzonderlijke kwaliteit van deze kamado. De vilten ring garandeert dat de kamado optimaal afsluit en dus presteert. Het industrieel keramiek (cordieriet), dat 100 procent bestand is tegen de allerhoogste temperaturen, doet de rest. De producent test met regelmaat de kwaliteit van zijn kamado’s en geeft daarom 20 jaar garantie op de keramische onderdelen.

Black Bastard gewoon uit Nederland

De kamado veroverde in 2007 Europa nadat het sinds de Tweede Wereldoorlog in Amerika furore maakte. Van oorsprong heeft de kamado barbecue zijn roots in Japan. De Black Bastard is een eigenzinnig product. Ongecompliceerd om te zien, altijd zwart, geschikt voor iedereen en van hoge kwaliteit. Uiteraard mag je van een Nederlandse producent verwachten dat ze met de prijs scherp zitten. Dat blijkt uit de vergelijking met andere bekende kamado-namen. Voor iedere gebruiker is er een "maatwerk" kamado, met dank aan de verschillende formaten. Maak je keuze bij Kamado Express en wij zorgen dankzij een snelle levering en uitstekende voorwaarden dat je aan de slag kan.

De formaten van de Black Bastard

-   Black Bastard Large (56 centimeter)

-   Black Bastard Medium (46 centimeter)

-   Black Bastard Compact (38 centimeter)

-   Black Bastard Small (31 centimeter)

Meer
Black Bastard  Er zijn 16 producten.
Resultaat 1 - 16 van 16 items
Resultaat 1 - 16 van 16 items