Skip to content
The Bastard

The Black Bastard

Het hele jaar door BBQ plezier met je Black Bastard

Black Bastard was de naam van dé toonaangevende keramische barbecue van Nederlandse origine. Ze hebben echter hun naam veranderd in The Bastard, maar bij Kamado Express wordt er nog steeds vaak naar de oude naam gevraagd. Geen probleem en begrijpelijk, The Black Bastard heeft de standaard gezet die in Nederland de Big Green Egg naar de kroon steekt. De Amerikanen kiezen voor groen, leuk…maar wij Nederlanders willen gewoon zwart. Een stoere kleur voor een stoere kamado BBQ die het hele jaar door buitenkookplezier verschaft. Als de zon de achtertuin verwarmt of als de bladeren of misschien zelfs de sneeuwvlokken dwarrelen in de winter. Een diehard barbecuet in weer en wind! En deze kamado laat je nooit in de steek!

Resultaat 16–30 van de 59 resultaten wordt getoond

Black Bastard veelzijdig in gebruik

The Black Bastard is voor een keur aan BBQ-stijlen te gebruiken. Grillen, koken, searen, stoven en roken. Leg er een pizzasteen op en het resultaat is verbluffend. Wie voor het eerst een stuk vlees uit de dome (de keramische koepel) haalt gelooft zijn of haar smaakpapillen niet. Zo mals, zo sappig, dat heerlijke vleugje houtskoolsmaak, met dank aan een uitzonderlijke kwaliteit van de Black Bastard keramische barbecue. De vilten ring garandeert dat de kamado optimaal afsluit en dus presteert. Het industrieel keramiek (cordieriet), dat 100 procent bestand is tegen de allerhoogste temperaturen, doet de rest. De producent test met regelmaat de kwaliteit van zijn kamado’s en geeft daarom 20 jaar garantie op de keramische onderdelen.

Bastard gewoon uit Nederland (en gemaakt in China)

De kamado veroverd sinds de jaren 2000 Europa, in Amerika is het fenomeen Egg BBQ als sinds de Tweede Wereldoorlog bekend. Van oorsprong heeft de kamado barbecue zijn roots in Japan. Het Nederlandse Black Bastard is een eigenzinnig merk. Ongecompliceerd om te zien, altijd zwart, geschikt voor iedereen en van hoge kwaliteit. Uiteraard mag je van een Nederlandse producent verwachten dat ze met de prijs scherp zitten. Dat blijkt uit de vergelijking met andere bekende kamado merken. Voor iedere gebruiker is er een “maatwerk” kamado, met dank aan de verschillende formaten. Maak je keuze bij Kamado Express en wij zorgen voor een snelle levering en uitstekende voorwaarden zodat je aan de slag kan.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast