Gietijzeren accessoires

Betaalbare gietijzeren BBQ accessoires! 

Een stevige gietijzeren accessoire op je BBQ is onmisbaar en elk accessoire heeft zijn eigen voordeel voor het bereiden van jou unieke gerecht. Wat te denken van een stoofpotje maken op de (rest)warmte van je Bastard in een Dutch Oven of op ieder ander merk kamado barbecue? Deze dingen horen onder andere ...

Betaalbare gietijzeren BBQ accessoires! 

Een stevige gietijzeren accessoire op je BBQ is onmisbaar en elk accessoire heeft zijn eigen voordeel voor het bereiden van jou unieke gerecht. Wat te denken van een stoofpotje maken op de (rest)warmte van je Bastard in een Dutch Oven of op ieder ander merk kamado barbecue? Deze dingen horen onder andere allemaal tot de mogelijkheden van de betaalbare gietijzeren BBQ accessoires!

Ons assortiment bestaat uit diverse betaalbare producten die je gewoon in huis moet hebben. Nog nooit was je BBQ ervaring zo makkelijk en zo fijn. Bekijk hieronder ons volledige assortiment, van een gietijzeren plate setter tot aan een gietijzeren rooster! We hebben deze producten in alle soorten en maten. Een paar voorbeelden van ons assortiment zijn onder andere:

PLATE SETTER M + C SHAPED LIFTER
ROOSTER LE CHEF + LIFTER
MONOLITH CLASSIC PLANCHA
GIETIJZER CHICKEN SITTER

Dit is nog maar een klein deel van ons totale assortiment! Bekijk hieronder ons volledige assortiment aan gietijzeren BBQ accessoires en ontdek de vele voordelen die onze accessoires kunnen bieden voor jou onvergetelijke BBQ ervaring!

De voordelen van Kamado Express zijn dan ook:
-Scherpe voordeelpakketten
-Fysieke showroom
-Verzending in Nederland gratis v.a. €50,00
-Verzending in België gratis v.a. €100,00
-Excellente service (bekijk onze reviews)
-Goed geregelde garanties
-Veilig betalen op diverse manieren
-Bestellen zonder account

Nog niet overtuigd van alle mogelijkheden die onze accessoires te bieden hebben of waarom wij je het beste kunnen adviseren? Vraag naar onze ervaringen die wij hebben gehad met de accessoires. Wij hebben er dan ook al meerdere unieke ervaringen mee beleefd. Daardoor kunnen wij je adviseren welke producten het beste bij jou passen en doen dit dan ook graag voor je! Schroom je dan ook niet en vraag naar onze ervaringen. Dit kan via de chat, mail of bel ons op. Dit kan op 0416–235010 of info@kamadoexpress.nl.

Meer
Gietijzeren accessoires  Er zijn 29 producten.

Subcategorieën

 • Dutch oven

  Dutch Oven, een leuke uitbreiding van je kamado! 

  De Dutch Oven is een gietijzeren pan met een zware deksel met een opstaande rand. Deze opstaande rand heeft ook een functie. Je kunt er namelijk kolen opleggen. zodat de warmte egaal verdeelt wordt. De Dutch Oven leent zich uitstekend voor het bereiden van gerechten zoals stoofpotjes, soepen maar je kunt ook brood en taart in bereiden. Kortom, bakken of braden gaat er ook prima in! Probeer dus eens de Dutch Oven, het is echt een leuke toevoeging aan je bestaande tools en roosters.

  We hebben 3 maten in ons assortiment. De kleinste is 21 cm en past op alle maten kamado. De middelste Dutch Oven is 26 cm en past op Medium, Large en XL. Neem je de allergrootste, van 31 cm, dan heb je een Large of een XL kamado nodig. 

 • Pannen & grillplaten

  Gietijzeren pannen & grillplaten

  Kamado Express heeft een groot assortiment aan gietijzeren accessoires waaronder hele leuke pannen om in te bakken en platen om op te grillen. Hoe leuk is het om telkens weer uit te breiden met een nieuwe accessoires. Je kunt er je technieken mee verfijnen, ze zijn betaalbaar en ze zijn vooral heel erg leuk om mee te werken. Bekijk hier al onze koekenpannen, bakplaten, halve bakplaten, baking pans en handige tools die het leven makkelijker en leuker maken. 

Resultaat 1 - 29 van 29 items
Resultaat 1 - 29 van 29 items