Ga voor een houtskool abonnement:
- Nooit meer sjouwen
- Goedkoper dan in de winkel
- Pakket zelf samenstellen
Europa’s grootste Japanse BBQ specialist!
- Meer dan 20 konro grill modellen
- Verzending naar 30 landen
- Accessoires & smaakmakers
Dit heerlijke kamado recept is geschreven door Pitmaster Partner Marco (MarcoBBQ).
Meng de mayonaise, mosterd en de honing met elkaar.
Snijd het brood open en smeer de binnenkant in met het mengsel van mayonaise, mosterd en honing.
Snijd de witte ui in ringen van ongeveer 1 centimeter. Je hebt er 4 nodig. We hebben alleen de buitenste 2 ringen nodig.
Wikkel het ontbijtspek om de ringen en smeer ze in met de BBQ rub.
Smeer de bavette in met olijfolie en rub deze met de BBQ rub (gebruik een klein beetje).
Steek je kamado aan en verwarm deze tot 200 °C direct.
Leg de paprika en de rode ui op de kolen en laat deze zwart worden.
Stop de paprika in een plastic zak, zodat de schil loslaat.
Schil en snijd de paprika en de rode ui in grove stukken en snijd de jalapeño in grove stukken. Bak de paprika, ui en jalapeño in een skillet op de BBQ.
Voeg als laatste een beetje BBQ saus toe.
Bouw de helft van je BBQ om tot indirect en gaar hierop je uienringen.
Bak op de andere zijde de Bavette totdat die een kerntemperatuur heeft van 42 graden (niet te ver), haal hem van de BBQ af en leg hem onder aluminiumfolie.
Grill het brioche brood kort boven de kolen.
Snijd de bavette in mooie dunne plakken.
Leg de broden in een ovenschaal en beleg het met de groenten en de bavette.
Strooi hierover een flinke hoeveelheid kaas en leg de uienringen erop.
Zorg dat je BBQ indirect is ingericht met een temperatuur van +/- 200 °C.
Zet de ovenschaal in de BBQ voor ongeveer 5 à 10 minuten totdat de kaas is gesmolten.
Schenk wat BBQ saus over de Philly Cheese Steak en strooi wat gesneden bosui erover.
Ingrediënten:
Tools: