
De meest innovatieve Japanse stijl grill: KASAI
Kasai Grill: creëer de ultieme Japanse dining experience.
Een Kasai Grill is veel meer dan een BBQ. Werken met deze grill, volgens de traditionele Japanse grilltechniek, zorgt voor een unieke en intense smaakbeleving. Met deze manier van grillen haal je de authentieke Japanse keuken naar je eigen huis of restaurant. Of je nu een gepassioneerde hobbykok bent of een professionele chef, een Kasai grill brengt een nieuwe dimensie aan je gerechten.
Toont alle 6 resultaten
Kasai Grill, innovatieve hibachi grill uit Groot Brittannië.
Ontdek de wereld van Kasai, een Japanse stijl grill uit Groot Brittannië. Kasai combineert innovatie met de traditionele kunst van het grillen op binchotan houtskool. Op tafel, in de professionele keuken of buiten. Dankzij de verwisselbare zijwanden en hoogwaardige RVS constructie brengt deze professionele konro grill het beste van de Japanse grilltraditie naar je tafel.
Voordelen van grillen met een Kasai Grill.
Intense, pure smaken.
De zeer hete, directe warmte van binchotan houtskool geeft je vlees, vis en groenten een kenmerkende, rokerige smaak. Dit zorgt voor een supersnelle garing en een diepe smaakbeleving.
Grillen met een Kasai betekent minder vet en meer smaak. De ingrediënten worden rechtstreeks boven de hittebron bereid, zonder dat er olie nodig is. Dat maakt deze grill uitermate geschikt voor een bewuste levensstijl.
Efficiënt en snel grillen
De Kasai grill is snel op een zeer hoge temperatuur en is daardoor ideaal voor snelle bereidingen. Perfect voor gebruik in de horeca.
Meer over de modellen van Kasai grills.
Deze grill is een doorontwikkeling van de traditionele Japanse hibachi grill, die handgemaakt worden in Japan. Helaas is er weinig innovatie vanuit Japan en daar springt dit merk handig op in. Kasai heeft verwisselbare wanden, een RVS frame en erg handige accessoires. Dat maakt deze grill erg interessant voor de horeca.
- Nano, een mini grill m mee te nemen. Afmetingen: 31 x 23 x 16,5 cm. Gewicht: 7,2kg.
- Little, de Kasai voor thuis of voor de kleine keuken. Afmetingen: 40,5 x 26,5 x 21 cm. Gewicht: 11,1 kg.
- Medium Wide, de extra brede grill. Afmetingen: 46,5 x 35,5 x 21 cm. Gewicht: 14,7 kg.
- Medium Long, voor de professional. Afmetingen: 54 x 26,5 x 21 cm. Gewicht: 14,7 kg.
- Long, grote grill voor gastronomie. Afmetingen: 70 x 26 x 21 cm. Gewicht: 17,3 kg.
- XL, extra grote grill voor gastronomie. Afmetingen: 92 x 21 x 35,5 cm. Gewicht: 25,9 kg.
Hoe gebruik je een Kasai grill?
- Begin minimaal 2 uur van te voren met aansteken.
- Gebruik altijd kwalitatieve houtskool voor de beste smaak. Liefst binchotan, deze brandt namelijk op de juiste wijze.
- Zorg altijd voor voldoende ventilatie.
- De temperatuur controleren: gebruik een infrarood thermometer of (door ervaring) met je hand boven de grill houden.
- Gebruik tijdens het grillen altijd hittebestendige handschoenen en houd water of zand bij de hand.
- Als de kooltjes witheet zijn is het tijd om te beginnen met grillen!
Start met eenvoudige ingrediënten zoals groenten of kipfilet (yakitori kipspiesjes). Leer de grilltemperaturen kennen. Ga later aan de slag met vis en zeevruchten: zalm, tonijn of garnalen. Lekkere groentes om te grillen: aubergine, paprika of shiitake paddenstoelen. Lak af met ponzu, soja of miso saus.
Voor wie is de Kasai grill geschikt?
- Professionele chefs: voegt authenticiteit en flair toe aan elk Japans menu.
- Pitmasters en hobbykoks: voor wie graag wat nieuws wil proberen, sociaal wil BBQ -en en graag experimenteert met de Japanse keuken.
- Japan-liefhebbers: brengt de sfeer van de izakaya naar je eigen huis.
Accessoires voor de Kasai grill.
Het mooie aan dit merk is dat er veel nuttige en handige accessoire sste koop zijn, denk aan: diverse grillroosters, robata verhoger en plancha bakplaten. Bekijk ze hier.