skip to Main Content

Saus.Guru, it’s already in the name

Geef de ultieme smaak aan al je gerechten

De naam zegt het al: Saus.Guru, spiritueel leider van sauzen. Het klinkt misschien een tikkeltje arrogant, maar niets is minder waar. Elke Saus.Guru saus is verrukkelijk! Verschillende sauzen zijn ontwikkeld door top chefs in Nederland, andere zijn echte klassiekers met een bijzondere twist of juist sauzen met een nieuwe, onbekende mix aan ingrediënten.

Thuis genieten op topniveau

Een Saus.Guru saus geeft je gerechten een smaakbeleving op restaurantniveau. De jongens van Saus.Guru zijn dit merk in 2015 gestart met als doel kwaliteit smaakmakers in de buitenkeuken te krijgen. En we moeten toegeven, dat is ze zeker gelukt. Een merk van Hollandse bode en een variatie aan sauzen waar je U tegen zegt. Van pittige, rode sauzen tot donkere smokey varianten en alles er tussenin. Denk bijvoorbeeld aan de Madagascar Roast met als hoofdingrediënten vanille, koffie en cacao. Wil je deze een extra flavor boost geven, mix hem dan met de Black Pepper BBQ Saus.

Andere smaakmakers van Saus.Guru

Maak je gebruik van Saus.Guru saus tijdens het bereiden van je gerechten, dan ben je qua smaak natuurlijk al een heel eind. Om je gerechten naar een nog hoger niveau te tillen, kun je ook gebruik maken van de beitsen en sambals die Saus.Guru op de markt heeft gebracht. De FruitSambals (chutney) zijn heerlijk bij Zuid-Amerikaanse recepten en wok- en rijst gerechten. Met de Skull sauzen geef je pit aan je favoriete gerecht of smeer ze van te voren in met beits om ze een heerlijk volle smaak mee te geven tijdens de bereiding.

Wil je ons uitgebreide assortiment Saus.Guru graag een keer bekijken en kunnen proeven? Kom dan langs in onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel (regio Tilburg). Hier vind je ons hele assortiment en geven we regelmatig clinics, workshops en andere events.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.