Ga voor een houtskool abonnement:
- Nooit meer sjouwen
- Goedkoper dan in de winkel
- Pakket zelf samenstellen
Europa’s grootste Japanse BBQ specialist!
- Meer dan 20 konro grill modellen
- Verzending naar 30 landen
- Accessoires & smaakmakers
Maak je kamado aan door de kolenmand geheel te vullen met houtskool. Voeg hierna twee wokkels toe en maak deze aan. Wacht even 5 minuten tot de BBQ aan is en plaats één plate setter en de roosters. We gaan namelijk indirect en direct barbecueën.
Sluit vervolgens de deksel tot de BBQ een temperatuur heeft van rond de 180 graden.
Snijd de paprika’s door de helft, verwijder de zaadlijsten en snijd in repen.
Pel de ui, snijd eerst door de helft en vervolgens in ringen.
Plaats een skillet met een beetje olijfolie op het rooster en laat goed warm worden. Fruit eerst even de ui aan en voeg daarna de paprika toe.
Breng de ui en de paprika op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Verplaats de skillet naar het indirecte gedeelte en leg de BBQ worsten op het rooster en grill tot ze mooi verkleurd zijn.
Snijd de broodjes open en leg hierin de BBQ worst.
Leg de gebakken ui en paprika op de worst en strooi er geraspte mozzarella overheen en een beetje fijn gesneden basilicum.
Plaats vervolgens het broodje nu terug op de BBQ boven het indirecte gedeelte en sluit de deksel tot de kaas is gesmolten.
Haal ten slotte het broodje worst van de BBQ en serveer direct.
Maak je kamado aan door de kolenmand geheel te vullen met houtskool. Voeg hierna twee wokkels toe en maak deze aan. Wacht even 5 minuten tot de BBQ aan is en plaats één plate setter en de roosters. We gaan namelijk indirect en direct barbecueën.
Sluit vervolgens de deksel tot de BBQ een temperatuur heeft van rond de 180 graden.
Grill de BBQ worsten boven directe hitte en draai regelmatig tot ze mooi verkleurd zijn.
Snijd de augurken in kleine blokjes.
Snijd de broodjes open en leg de worst erin met de zuurkool, jalapeño pepers en augurken.
Meng vervolgens de mayonaise, chilisaus en de sambal door elkaar in een kommetje.
Doe de saus op de worst, strooi de gefrituurde uitjes erover en serveer direct.
Ingrediënten Italiaans broodje worst:
Ingrediënten festival broodje worst:
Tools