Tomatensaus
Het ideale recept voor een perfecte basis
Bereiding
Breng je kamado naar 250 graden indirect.
Giet ruim olijfolie in je Dutch Oven en voeg hier twee gekneusde tenen knoflook aan toe, laat deze licht bruinen.
Voeg dan vier blikken gepelde tomaten toe en plet deze terwijl ze langzaam gebakken worden.
Laat de tomaten zachtjes inkoken tot een mooie grove saus en laat zachtjes pruttelen.
Ga voor een abonnement:
- Nooit meer misgrijpen
- Goedkoper dan in de winkel
- Restaurant A+ kwaliteit
- Stel zelf een pakket samen
Dé Japanse BBQ specialist:
- 20+ modellen
- Originele accessoires
- Japanse smaakmakers
- Verzending naar 25+ landen
Het (h)eerlijkste BBQ vlees?
- Dat haal je bij The Fire Station!
- 20+ delen van het Limousin rund
- Worsten en varkensvlees van Home Made
Bereiding
Voeg als de saus op zacht vuur staat de basilicum en peterselie als tak toe.
Laat deze meetrekken in de saus (de saus mag nu niet te heet zijn anders verliezen de kruiden hun smaak).
Breng op smaak met zout en peper en wat druppels extra vierge olijfolie.
De smaakvolle saus is nu klaar voor gebruik.
Eet smakelijk!
Boodschappenlijstje
Ingredienten:
- 4 blikken gepelde tomaten
- teen knoflook geneusd maar niet gesneden
- Olijolie om in te bakken
- Extra Vierge Olijolie om af te garneren
- Basilicum
- Bladpeterselie
Benodigd:
- Kamado op 150 graden
- Dutch Oven