Ga voor een houtskool abonnement:
- Nooit meer sjouwen
- Goedkoper dan in de winkel
- Pakket zelf samenstellen
Europa’s grootste Japanse BBQ specialist!
- Meer dan 20 konro grill modellen
- Verzending naar 30 landen
- Accessoires & smaakmakers
Laat de zwarte en rode bonen uitlekken in een zeef
Snijd de rode ui in dunne schijven en maak ze los. Ook de jalapeño pepers kun je in schijfjes snijden als je van pit houdt. Snijd je ze in kleinere stukjes dan kun je ze beter verdelen en is het, per hap, wat milder.
Meng nu de tortilla chips met de uitgelekte bonen, de helft van de rode ui en de helft van de jalapeño pepers. (Ga je voor de niet vegetarische variant voeg dan: Pulled chicken of Pulled pork) toe.
Strooi de kaas over de nacho’s.
Verwarm de kamado en creëer een indirecte hitte van ongeveer 160-180 graden.
Plaats de skillet op de BBQ en laat de nacho’s gedurende 10-15 minuten grillen, of totdat de kaas goed gesmolten is.
Prak de rijpe avocado’s fijn met een vork en meng er snel het sap van de limoen door om verkleuring te voorkomen.
Pers het teentje knoflook uit en meng dit met de geprakte avocado.
Snijd de tomaat en rode peper in kleine blokjes en voeg ze toe aan de geprakte avocado.
Breng op smaak met peper en zout.
Haal de nacho’s van de BBQ en schep er de guacamole, crème fraîche, de overgebleven rode ui, jalapeño pepers en de verse koriander bovenop.
Leg er een paar dikke scheppen van deze overheerlijke Country Ketchup over het geheel of kies voor een royale hoeveelheid van onze Fire ‘n Spice BBQ saus. Lekker baasje! (#lekkerbaasje)
Pak een koude Corona erbij en geniet van deze gegrilde vegetarische nacho’s!
Ingrediënten
Nacho’s:
Guacamole:
Topping:
Tools: