Wagyu Burger
King of the burgers
Voorbereiding
Begin met het schoonmaken van de blaadjes sla en zet deze apart.
Pel de rode ui en snijd hiervan zo dun mogelijke ringen.
Peper en zout de burgers en laat ze koel staan totdat je gaat grillen.
Ga voor een abonnement:
- Nooit meer misgrijpen
- Goedkoper dan in de winkel
- Restaurant A+ kwaliteit
- Stel zelf een pakket samen
Dé Japanse BBQ specialist:
- 20+ modellen
- Originele accessoires
- Japanse smaakmakers
- Verzending naar 25+ landen
Het (h)eerlijkste BBQ vlees?
- Dat haal je bij The Fire Station!
- 20+ delen van het Limousin rund
- Worsten en varkensvlees van Home Made
Bereiding
Bak de pancetta op de kamado tot ze medium rare zijn.
Halveer de broodjes en grill deze ook kort op de snijkant. Blijf erbij, dit gaat namelijk snel.
Besmeer de onder- en bovenkant met onze BBQ Saus.
Plaats de gegrilde burger op het broodje en leg daar de gebakken pancetta op.
Plaats hier de blaadjes sla en een beetje rode ui op.
Plaats de bovenkant van het broodje en zet eventueel vast met een prikker.
Serveer en geniet!
Boodschappenlijstje
Ingrediënten:
- 4 bolletjes (bij voorkeur Sesambrioche)
- 4 Wagyu burgers of als alternatief een Dry Aged Burger
- 8 plakken pancetta
- 8 blaadjes romainsla
- 2 eetlepels BBQ saus van The Fire Station
- 1 rode ui
- Zout en peper uit de molen
Tools:
- Burger flipper