Piri Piri wings
Time for hot chicken!
Voorbereiding
Rub de kip lichtjes en voeg wat peper en zout toe. Plaats de kippenvleugels nu in een plastic vrieszak.
Meng het citroensap met de knoflook en de olie.
Voeg de marinade van citroensap, knoflook en olie toe in de zak en draai de kip zodat deze volledig bedekt wordt met de marinade.
Plaats het geheel minstens 60-90 minuten in de koelkast.
Ga voor een abonnement:
- Nooit meer misgrijpen
- Goedkoper dan in de winkel
- Restaurant A+ kwaliteit
- Stel zelf een pakket samen
Dé Japanse BBQ specialist:
- 20+ modellen
- Originele accessoires
- Japanse smaakmakers
- Verzending naar 25+ landen
Het (h)eerlijkste BBQ vlees?
- Dat haal je bij The Fire Station!
- 20+ delen van het Limousin rund
- Worsten en varkensvlees van Home Made
Bereiding
Rooster de wings op een medium temperatuur van ca. 180 – 200 graden.
Leg de gebakken wings in een schaal en en voeg ruim (let op ze worden nu HOT!!) één van onze hot sauces toe. Meng de kip met de saus en geniet van overheerlijke Piri Piri wings! Je kunt ze ook nog even terugleggen voor een mooie glaze met de hete saus. Aan jou de keuze.
Vlammen maar!
Boodschappenlijstje
Ingrediënten:
- 12 kippenvleugels
- een beetje chicken rub
- 3 eetlepels versgeperste citroen
- 1 eetlepel olijfolie
- voldoende hot BBQ saus
- 1 diepvrieszak
- Zout en verse zwarte peper
Tools:
- Plastic vrieszak