skip to Main Content
BBQ opruiming

Een keramische BBQ voor de ultieme barbecue-ervaring!

Het is de meest veelzijdige barbecue die je kunt kopen

De keramische BBQ is niet meer weg te denken uit de tuinen van Nederlandse barbecueliefhebbers. Ben je op zoek naar een kamado BBQ die betaalbaar is, gemaakt van de juiste materialen, goede garanties heeft en professioneel wordt ondersteunt vanuit de verkopende partij? Kijk dan eens goed rond bij Kamado Express, want er is veel te koop en de verschillen zijn groot. Wij hebben alvast een selectie van merken voor je gemaakt waar wij 100% achter staan. Lees onderaan deze pagina meer

Resultaat 1–15 van de 264 resultaten wordt getoond

Keramische BBQ kopen? Wij hebben het vooronderzoek al gedaan!

Kamado Express heeft keuze uit een aantal fantastische BBQ producten van Nederlandse bodem, de The Bastard, voorheen bekend als Black Bastard. De Amerikaanse merken Big Green Egg, Kamado Joe en MONOLITH. Ook voor kamado accessoires, sauzen en rubs, en leder kun je bij Kamado Express terecht. Wij adviseren je graag, je bent welkom in onze winkel of we helpen je via de telefoon of chat graag op weg!

De keramische BBQ is gebaseerd op een eeuwenoude traditie

De keramische BBQ is gebaseerd op een eeuwenoude Japanse traditie. Dat sprong in het oog van Amerikanen die gestationeerd waren in Japan. De Tweede Wereldoorlog was voorbij en iedereen keerde terug naar zijn thuisland. Met herwonnen vrijheid en een nieuwe manier om heerlijk eten te bereiden.

De kamado, een keramische behuizing (vaak cordieriet) met een keramische vuurring en vuurschaal, is een manier van koken die het eten een impuls geeft. In een kamado gebruik je uitsluitend houtskool, dat doe je voor de smaak, het is natuurlijker dan briketten en houtskool laat zich makkelijk reguleren in de kamado BBQ. Het vleugje houtskoolsmaak dat je proeft prikkelt de smaak als niets anders. Een keramische barbecue mag niet ontbreken in de tuin van de hardcore liefhebber.

Ik wil een keramische barbecue kopen, maar wat zijn de verschillen?

Kamado Express is ontstaan uit een oprechte passie voor barbecueën, lees er meer over op deze pagina! Wij promoten met veel plezier de keramische barbecue onder zoveel mogelijk potentiële liefhebbers, je kunt bij ons ALTIJD rekenen op EERLIJK ADVIES! Wij staan voor excellente service, goede garantie en spreken uit gebruikerservaring.

Let daarom op de volgende zaken:
 • Van welk materiaal is de kamado gemaakt? Kies voor cordieriet of hoogwaardige keramiek. Goedkope kamado’s zijn hier NIET van gemaakt!
 • Wordt de barbecue compleet geleverd? Of zijn er voldoende originele accessoires verkrijgbaar?
 • Is de maatvoering gestandaardiseerd of afwijkend? Wijk hij af dan passen veel (after market) accessoires niet!
 • Wat zijn je garanties? Is het 2 jaar of 10 of 20 jaar? Let op: je keramische BBQ gaat tientalen jaren mee!
 • Is de importeur goed vertegenwoordigd in Nederland? Dit maakt echt een verschil als zich een probleem voordoet. Snelle oplossingen, tevreden klanten!

Kamado Express heeft al grondig voorwerk voor je gedaan en daarmee verlagen we de drempel al een heel stuk. Wij kennen onze merken, de importeurs en hebben ervaring met het werken met onze merken. Twijfel je nog? Kom dan eerst een kijkje nemen, we hebben we een winkel, genaamd The Fire Station, in Kaatsheuvel.

Wil je online bestellen? Verzending in Nederland is gratis bij besteding vanaf € 30,- (in België vanaf € 60,- gratis). Retourneren is kosteloos. Bestellen is gemakkelijk, betalen is veilig en onze klanten waarderen onze service met gemiddelde van 9+ uit meer dan 500 beoordelingen.

Met keramische BBQ kun je:

 • Grillen & searen
 • Warm & koud roken
 • Low & slow
 • Pizza’s bakken
 • Braden
 • Wokken

Verkrijgbare merken:

Zoeken