skip to Main Content
BBQ opruiming

Kies een Egg BBQ voor de ultieme barbecue-ervaring!

Egg barbecue, de meest veelzijdige barbecue die je kunt kopen

De kamado barbecue, ook wel egg BBQ genoemd, is er inmiddels in vele soorten en maten én kwaliteiten. De afgelopen jaren heeft hij sterk aan populariteit gewonnen en is niet meer weg te denken uit de tuinen van menig barbecueliefhebber. En wat voor tuin (of balkon) dat ook mag zijn, bij Kamado Express vind je altijd een egg barbecue passend bij jouw woonsituatie! Wij hebben alvast een selectie van merken voor je gemaakt waar wij 100% achter staan, dus de verkeerde keuze maken bestaat niet!

Filter producten
  • Filters wissen

Resultaat 1–15 van de 266 resultaten wordt getoond

Egg BBQ kopen? Ga voor kwaliteit!

De egg BBQ is over het algemeen een prijzige barbecue ten opzichte van ander type barbecues. Samen met een hoge populariteit betekent dit, zoals voor zoveel producten, dat er veel ‘namaak’ op de markt komen van een lagere kwaliteit. Bij Kamado Express vinden we dat dit af doet aan deze mooie manier van buiten koken. We verkopen alleen A-merken en verzekeren je van kwaliteit voor een goede prijs.

Of je nou een keramische BBQ aan wil schaffen die groen, zwart, rood, rond of ovaal is, bij ons ben je altijd aan het juiste adres! Zo vind je het Nederlandse merk The Bastard, voorheen The Black Bastard,  in ons assortiment. De Amerikaanse merken Big Green Egg, Kamado Joe en Monolith. Alle merken hebben een groot assortiment egg BBQs met veel bijpassende accessoires om de barbecue ervaring extra bijzonder te maken! Ook voor kamado accessoiressauzen en rubs, en leder kun je bij Kamado Express terecht.

Ik wil een egg barbecue kopen, maar wat past bij mij?

We adviseren je graag rekening houdende met je wensen. Kamado Express is ontstaan vanuit een passie voor deze barbecues en we weten hoe belangrijk kwaliteit is. We kennen onze importeurs, hun merken en assortiment. En niet onbelangrijk, we hebben zelf een hele hoop ervaring met barbecueën op een barbecue egg. Hierdoor weten we waar je op moet letten. Denk aan de kwaliteit van het keramiek, de maatvoering en garanties.

Wil je graag eens langs komen om onze producten te bekijken? Je bent 4 dagen per week (wo-za) welkom in onze winkel The Fire Station, waar onze pitmaster je graag meer vertelt over de verschillende modellen, maar ook uitleg geeft over de bereidingstechnieken. We organiseren ook regelmatig evenementen en workshops waar je met mede kamado liefhebbers kunt sparren over deze geweldige manier van barbecueën, terwijl je leert van ervaringsdeskundigen. Wil je liever online bestellen en kun je daarbij ons advies gebruiken? We helpen je ook graag via de telefoon, mail of chat!

Met de barbecue egg kun je:

  • Grillen & searen
  • Warm & koud roken
  • Low & slow
  • Pizza’s bakken
  • Braden
  • Wokken

Verkrijgbare merken:

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.