Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Zoutstenen

Zoutsteen voor kamado. Lekker en origineel!

We krijgen veel mensen in onze showroom die ons vragen, wat is dat? Wat kan ik NOU met een zoutsteen? Een zoutsteen kun je gebruiken op je kamado om op te bakken als een bakplaat. Maar dan een bakplaat die smaak afgeeft! Je kunt een blok Himalaya zoutsteen tot wel 250 graden verhitten totdat je op de z...

Zoutsteen voor kamado. Lekker en origineel!

We krijgen veel mensen in onze showroom die ons vragen, wat is dat? Wat kan ik NOU met een zoutsteen? Een zoutsteen kun je gebruiken op je kamado om op te bakken als een bakplaat. Maar dan een bakplaat die smaak afgeeft! Je kunt een blok Himalaya zoutsteen tot wel 250 graden verhitten totdat je op de zoutplaat á la plancha kunt bakken! Hoe tof is dat?

Onze zoutstenen komen uit het Himalaya gebied in Pakistan. Het zijn enorme blokken en worden op maat gezaagd zodat ze passen op je kamado bbq. Qua kleur zijn ze zalmroze en heel mooi gemarmerd.

Als je de zoutsteen gebruikt zul je merken dat het zout uit de steen je bereiding smaakvoller maakt. Omdat de steen zeer hard is kun je er erg lang mee doen en hoeft je ook niet bang te zijn dat je eten té zout wordt. Het geeft erg subtiel een zoute smaak af. Naast zout geeft de steen andere, gezonde, mineralen af die tevens smaak toevoegen. Echt het proberen waard! 

Meer
Zoutstenen  Er is 1 product.
Resultaat 1 - 1 van 1 item
Resultaat 1 - 1 van 1 item