skip to Main Content
T-Rex Rubs en Sauzen

T-Rex Rubs & Sauzen

Heerlijke smaakmakers!

Breng de smaken van je kamado gerechten naar een nog hoger niveau met de T-Rex rubs en sauzen. Deze rubs en sauzen zijn ontwikkeld door Remko Winkelaar. Remko is eigenaar van T-Rex Restaurant BBQ & Smokehouse en heeft al menig BBQ wedstrijden weten te winnen. De slogan van T-Rex is dan ook: ‘Award Winning BBQ, you be the judge.’ Oftewel, proef de heerlijke T-Rex rubs en sauzen en oordeel zelf!

Toont alle 3 resultaten


T-Rex BBQ sauzen

T-Rex heeft een drietal overheerlijke BBQ sauzen die een perfecte toevoeging zijn op jouw kamado gerechten. De Original BBQ saus is een heerlijke allround saus maar doet het vooral in combinatie met spareribs heel erg goed! De Mustard BBQ saus is een lekkere mix van een zoete, romige en een tikkeltje zure saus. Als je deze saus bijvoorbeeld over je ham smeert weet je niet wat je proeft. Een andere erg bijzondere saus van T-Rex is de pittige pieperzalf, oftewel de Spiced Mayo saus. Dit pittige sausje is heerlijk over een burger, maar ook perfect bij je frietjes of aardappelen. De BBQ sauzen van T-Rex zijn handig verpakt in een knijpfles van 500 ml.

T-Rex Rubs

Naast drie sauzen, zijn er ook drie overheerlijke rubs verkrijgbaar van dit merk. Met een goede rub maak je een gerecht helemaal af. Bijvoorbeeld met de Original BBQ T-Rex Rub. Het maakt niet uit voor welk vlees je deze all purpose rub gebruikt, het wordt altijd lekkerder! De White BBQ Rub van T-Rex is de perfecte rub bij rundvlees zoals een steak, burger of picanha. Houd je van een beetje pikant? Probeer dan eens de Sweet Heat Rub. Deze zoete rub met een pittig tintje kun je op ieder stuk vlees naar keuze gebruiken.

T-Rex bij Kamado Express

Heb je vragen over ons assortiment smaakmakers en dan in het bijzonder die van T-Rex? Weet je bijvoorbeeld niet goed welke rub of saus het beste past bij het gerecht dat je gaat bereiden? Neem dan gerust contact met ons op via chat, mail of telefoon. Je komt dan altijd in contact met een BBQ specialist die je verder zal helpen. Wil je liever eens onze verschillende rubs en sauzen in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze kamado shop The Fire Station in Kaatsheuvel!

Zoeken