skip to Main Content

Saus.Guru skulls

Een pittige BBQ saus met diepgang

Saus.Guru staat natuurlijk bekend om zijn bijzondere smaakmakers met een perfecte mix aan ingrediënten, maar hun producten zijn ook een lust voor het oog. Hun ‘standaard’ productlijnen hebben al prachtige verpakkingen, maar de lijn Saus.Guru Skulls streeft echt alle verwachtingen voorbij. Super pittige barbecue sauzen in een glazen skull fles. Deze verstop je echt niet in de koelkast!

Ons assortiment Saus.Guru skulls

De Saus.Guru skull lijn bestaat uit 5 verschillende smaken. De vier rode sauzen zijn niet alleen erg pittig, maar ook heel smaakvol. Vaak bestaan sambals alleen uit azijn, zout, suiker en pepers. Saus.Guru voegt een nieuwe dimensie toe aan de skull sambals door specerijen toe te voegen zoals Tandoori kruiden, limoenblad en knoflook bij de 142 Nonillion. Hierdoor geeft de saus niet alleen pit aan gerecht, maar ook extra smaak.

Aan de 4 pittige broers is ook nog een licht-pittige, zelfs fruitige variant toegevoegd. De Mexican Habanero Fever bestaat in de basis uit ananas, gecombineerd met epazote, een typisch Mexicaans kruid. De saus is niet alleen heerlijk van smaak bij tacos en tortillas, maar heeft ook nog een heilzame werking tegen de maagproblemen die vaak bij bonengerechten opspelen ????. Twee vliegen in één klap dus!

Andere smaken van Saus.Guru

Maak je gebruik van Saus.Guru skull hot sauce als smaakmaker voor je gerechten, dan ben je qua pittigheid natuurlijk al een heel eind. Om hier nog meer diepgang aan toe te voegen biedt Saus.Guru bijvoorbeeld ook fruitige of juist rokerige sauzen. Ben je op zoek naar extra smaak die je voor de bereiding al toevoegt? Kijk dan eens bij de beitsen van Saus.Guru.

Wil je ons uitgebreide assortiment Saus.Guru graag een keer bekijken en kunnen proeven? Kom dan langs in onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel (regio Tilburg). Hier vind je ons hele assortiment en geven we regelmatig clinics, workshops en andere events.

Zoeken
Close search
Winkelwagen