Informatie

Nieuwe producten

 • Probes - Thermolith
  Probes - Thermolith

  Monolith Thermolith Probes Breidt de mogelijkheden van je Thermolith...

  € 29,90
 • Monolith Thermolith
  Monolith Thermolith

  Monolith Thermolith De Thermolith is de digitale thermometer van...

  € 79,90
 • BBQ Toolpakket
  BBQ Toolpakket

  BBQ Toolpakket Handige en kwalitatief goede set BBQ tools. Leuk...

  € 25,00
 • Le Chef Buggy Voordeel
  Le Chef Buggy Voordeel

  Monolith Le Chef Buggy Voordeel - Rood Voordeelpakket Monolith Le Chef...

  € 2.995,00

Aanbiedingen

Saffire X-Large - 23"

Saffire X-Large Kamado - 23 inch

Ben je op zoek naar een serieus grote kamado barbecue? Met de Saffire X-Large van 23 inch heb je er eentje gevonden! Deze zeer grote kamado heeft een grilloppervlakte van maar liefst 58 cm en een inbouwmaat van 66 cm. Deze Saffire kamado is één van de grootste kamado's op de markt en is, bij Kamado Express, verkr...

Saffire X-Large Kamado - 23 inch

Ben je op zoek naar een serieus grote kamado barbecue? Met de Saffire X-Large van 23 inch heb je er eentje gevonden! Deze zeer grote kamado heeft een grilloppervlakte van maar liefst 58 cm en een inbouwmaat van 66 cm. Deze Saffire kamado is één van de grootste kamado's op de markt en is, bij Kamado Express, verkrijgbaar in de kleur zwart. Ook dit model kun kopen als Solo model dat je makkelijk kunt bouwen in een buitenkeuken. Of je kiest voor de Compleet, dan wordt je Saffire Grill geleverd met een RVS onderstel en RVS zijtafels. Een Saffire Grill wordt altijd compleet geleverd met de meest essentiële accessoires. Lees er meer over bij de individuele Saffire producten.

Wat een Saffire anders maakt dan andere kamado barbecue's is de geïntegreerde Wood Chip Feeder, de zeer complete standaard leveromvang en het onderscheidende uiterlijk!  

Meer
Saffire X-Large - 23"   Er zijn 3 producten.

Subcategorieën

 • Saffire Extra Large...

  Saffire Extra Large Compleet

  Ben je op zoek naar een serieus grote kamado barbecue? Met de Saffire X-Large van 23 inch heb je er eentje gevonden! Deze zeer grote kamado heeft een grilloppervlakte van maar liefst 58 cm en een inbouwmaat van 66 cm. Deze Saffire kamado is één van de grootste kamado's op de markt en is, bij Kamado Express, verkrijgbaar in de kleur zwart. Een Saffire Grill wordt altijd compleet geleverd met de meest essentiële accessoires. Lees er meer over bij de individuele Saffire producten. Wat een Saffire anders maakt dan andere kamado barbecue's is de geïntegreerde Wood Chip Feeder, de zeer complete standaard leveromvang en het onderscheidende uiterlijk!  

 • Saffire Extra Large Solo

  Saffire Extra Large Solo

  Ben je op zoek naar een serieus grote kamado barbecue? Met de Saffire X-Large van 23 inch heb je er eentje gevonden! Deze zeer grote kamado heeft een grilloppervlakte van maar liefst 58 cm en een inbouwmaat van 66 cm. Deze Saffire kamado is één van de grootste kamado's op de markt en is, bij Kamado Express, verkrijgbaar in de kleur zwart. Een Saffire Grill wordt altijd compleet geleverd met de meest essentiële accessoires. Lees er meer over bij de individuele Saffire producten.

  Wat een Saffire anders maakt dan andere kamado barbecue's is de geïntegreerde Wood Chip Feeder, de zeer complete standaard leveromvang en het onderscheidende uiterlijk!  

Resultaat 1 - 3 van 3 items
Resultaat 1 - 3 van 3 items