Saffire

Saffire Grills, keramische kamado BBQ

Saffire is Amerikaanse producent van kamado barbecues. Deze keramische BBQ is, net als onze andere kamadomerken, een grill, een smoker, en een (pizza)oven in één. Echter op een aantal punten onderscheidt Saffire zich van andere producenten. Bij Saffire Grills is er standaard een chipfeeder in de kamado aanwe...

Saffire Grills, keramische kamado BBQ

Saffire is Amerikaanse producent van kamado barbecues. Deze keramische BBQ is, net als onze andere kamadomerken, een grill, een smoker, en een (pizza)oven in één. Echter op een aantal punten onderscheidt Saffire zich van andere producenten. Bij Saffire Grills is er standaard een chipfeeder in de kamado aanwezig, hiermee kun je handig rookhout, tijdens je BBQ sessie, toevoegen zonder dat de kamado open hoeft. Erg handig want zo heb je geen warmteverlies! 

Daarnaast is er een XL model dat, met een buitenmaat van 65 cm, met recht een flinke jongen kan worden genoemd!  Ook qua kleurstelling is er bij Saffire voor elke smaak een kleur, te weten: saffierblauw, onyx zwart en Jasper rood. 

Meer
Saffire  Er zijn 17 producten.

Subcategorieën

 • Saffire Medium - 15"

  Saffire Medium Kamado - 15 inch

  De 15 inch Saffire kamado is de kleinste in de serie en is uitsluitend verkrijgbaar in de kleur zwart. Kies je voor deze Saffire met een onderstel dan worden er houten (bamboe) zijtafels en een zwart gepoedercoat onderstel meegeleverd. Een Saffire Grill wordt altijd compleet geleverd met de meest essentiële accessoires. Lees er meer over bij de individuele producten. 

  Wat een Saffire anders maakt dan andere kamado barbecue's is de geïntregreerde Wood Chip Feeder, de zeer complete standaard leveromvang en het onderscheidende uiterlijk!  

 • Saffire Large - 19"

  Saffire Large Kamado - 19 inch

  De 19 inch Saffire kamado is de middelste in de Saffire serie en is verkrijgbaar in 3 kleuren. In mooi zwart, diep steenrood en bijzonder blauw. Bij dit model kun je kiezen voor een Solo model dat men makkelijk kan inbouwen in een buitenkeuken of voor de Compleet. Kies je voor Compleet dan wordt je Saffire Grill geleverd met een RVS of zwart gepoedercoat onderstel en kun je kiezen uit RVS of Bamboe zijtafels.  Een Saffire Grill wordt altijd compleet geleverd met de meest essentiële accessoires. Lees er meer over bij de individuele Saffire producten.

  Wat een Saffire anders maakt dan andere kamado barbecue's is de geïntregreerde Wood Chip Feeder, de zeer complete standaard leveromvang en het onderscheidende uiterlijk!  

 • Saffire X-Large - 23"

  Saffire X-Large Kamado - 23 inch

  Ben je op zoek naar een serieus grote kamado barbecue? Met de Saffire X-Large van 23 inch heb je er eentje gevonden! Deze zeer grote kamado heeft een grilloppervlakte van maar liefst 58 cm en een inbouwmaat van 66 cm. Deze Saffire kamado is één van de grootste kamado's op de markt en is, bij Kamado Express, verkrijgbaar in de kleur zwart. Ook dit model kun kopen als Solo model dat je makkelijk kunt bouwen in een buitenkeuken. Of je kiest voor de Compleet, dan wordt je Saffire Grill geleverd met een RVS onderstel en RVS zijtafels. Een Saffire Grill wordt altijd compleet geleverd met de meest essentiële accessoires. Lees er meer over bij de individuele Saffire producten.

  Wat een Saffire anders maakt dan andere kamado barbecue's is de geïntegreerde Wood Chip Feeder, de zeer complete standaard leveromvang en het onderscheidende uiterlijk!  

Resultaat 1 - 17 van 17 items
Resultaat 1 - 17 van 17 items