skip to Main Content
Regah Rub

Rokende Regah rubs

Award winning spice rubs

Met een Regah Rub in huis, maak je ieder gerecht tot een ware smaaksensatie! Verras vrienden en familie met de heerlijke award winning Regah Rubs of bewaar alles voor jezelf en geniet van de extra smaak die deze rubs aan je vlees geven.

Toont alle 4 resultaten


Geschikt voor allerlei gerechten

Met de rubs van Rokende Règâhs breng je iedere maaltijd op smaak! Deze rubs zijn eigenlijk ontwikkeld voor varkensvlees en rundvlees, maar de rubs zijn ook heerlijk te combineren met kip, biefstuk, ribeye of gehakt! Met deze rubs heb je dus altijd heerlijke smaakmakers in huis die je gemakkelijk kunt toevoegen aan allerlei BBQ gerechten!

De Regah Rub is samengesteld door 4 vrienden

Het BBQ team van Rokende Règâhs bestaat uit 4 vrienden uit Den Haag die allemaal een passie hebben voor barbecueën. Na heel wat barbecue ervaring besloten de vrienden mee te doen aan BBQ wedstrijden. Tijdens deze wedstrijden behaalden ze veel successen! Inmiddels is het BBQ team de Rokende Règâhs niet meer weg te denken uit de Europese BBQ wedstrijden. Het barbecue succes wat ze hebben is mede te danken aan hun eigen rubs die vlees een heerlijke smaak geven.

Dankzij het groeiende succes van dit team, besloten ze de Regah Rub ook op de markt te brengen. Nu kan iedereen genieten van de heerlijke smaken van deze rubs!

Uniek design

De Règâh Rubs van Rokende Règâh herken je direct. De meeste rubs worden namelijk in busjes verkocht, maar deze rubs zijn in stoere packs verpakt! Het simpele, maar stoere design hebben de 4 Nederlanders laten ontwerpen toen ze besloten de rub op de markt te brengen. De pack kun je gemakkelijk openen en is hersluitbaar. Zo kun je de kruiden gemakkelijk vochtvrij bewaren.

Rubs van Kamado Express

Wij zijn erg blij dat we deze heerlijke rubs van de Rokende Règâh in ons assortiment hebben! Wil jij een van de rubs van dit merk graag kopen, maar heb je nog vragen over de bereidingswijze? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze recepten en doe BBQ inspiratie op!

Zoeken