skip to Main Content

Primo Oval

Een unieke ovale kamado BBQ

Ben je op zoek naar een mooie kamado, dan is de Primo het perfecte merk voor jou! Zoals de naam al doet vermoeden heeft de Primo Oval een ovale vorm, wat dit merk niet alleen erg uniek maakt, maar ook heel efficiënt. Een kwalitatieve eyecatcher voor in je achtertuin dus!

Filter producten Toon alle 82 resultaten
Model
Wat mag het kosten?

De beste keuze: een Primo Oval

Door de speciale vorm van Primo heb je een erg groot grilloppervlak om mee te werken. Hierdoor kun je veel gerechten tegelijkertijd bereiden, maar kun je ook zuiniger omgaan met houtskool. De ovale vorm zorgt namelijk voor een andere luchtstroom, die efficiënter werkt dan bij ronde kamado’s.

Primo heeft diverse maten op de markt gebracht. Denk aan de Primo Oval JR 200 met een grilloppervlakte van 34 x 47 cm tot een Primo Oval XL 400 met een grilloppervlakte van wel 47 x 64 cm. Alle modellen zijn te bestellen als ‘standaard’ variant, maar ook in een uitgebreidere versie, namelijk de All-in-One. Deze bestaat uit de kamado zelf, een onderstel met wieltjes, zijtafels, een as pook en een grill clipper. Je bent dus direct klaar om te beginnen met grillen!

De keuze voor een bepaald model kun je volledig baseren op persoonlijke voorkeur, want kwalitatief zijn alle modellen van Primo even goed. Alle varianten worden nog altijd geproduceerd in Noord-Amerika, waar het merk in de jaren 90 van de vorige eeuw opgericht is. Het keramiek is van hoogwaardige kwaliteit, de porseleinen coating aan de buitenzijde geeft de kamado een hele lange levensduur en het Nomex vilt is het beste in de branche!

Primo Oval accessoires

Primo heeft door de jaren heen ook erg veel accessoires op de markt gebracht. Sommige zijn te gebruiken op elke kamado en andere zijn bijpassend voor een specifiek model van Primo. Wil je je Primo Oval als buitenkeuken gaan gebruiken? Kijk dan eens naar een mooie tafel. Primo heeft diverse tafels, van verschillende soorten hout tot roestvrij staal, en alle zijn verkrijgbaar bij Kamado Express!

Wil je de producten van Primo graag eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel The Fire Station! Hier staan we altijd klaar met professioneel advies.

Verkrijgbaar in 4 maten:

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!