skip to Main Content

Primo Oval Junior

De kleinste van de Primo familie

Op zoek naar een formaat barbecue die je spontaan even aangooit, maar waar je toch genoeg ruimte op hebt om iedereen aan tafel tegelijkertijd van eten te voorzien? Dan zit je met de Primo Oval Junior helemaal goed! Dit formaat is ook uiterst geschikt voor als je weinig ruimte in de tuin hebt of op een balkon. De Primo Oval Junior heeft namelijk ondanks dat dit het kleinste formaat is van Primo voldoende kookcapaciteit en doet deze zeker niet onder voor zijn grotere broers. Hij is perfect om in een keer 8 tot 15 steaks op te bakken en dus je beste vriend op een gezellige avond met vrienden!

Oval junior accessoires

Primo Oval Junior meenemen?

Ben je van plan de Primo Oval Junior vaak mee te nemen naar bijvoorbeeld vrienden, het park of met de boot? Dan is de Primo Go of Go Base erg geschikt! Met de carrier kun je de Primo Oval Junior gemakkelijk met twee personen optillen en verplaatsen. Dankzij zijn compacte maat kun je hem overal mee naartoe nemen, maar heb je wel genoeg kookcapaciteit om heerlijke gerechten te maken.

Je kunt er ook voor kiezen om de kamado in te gaan bouwen in een tafel of buitenkeuken! Dan is de losse barbecue het meest geschikt! Gebruik deze wel in combinatie met de keramische voetjes. Deze zorgen ervoor dat de warmte gemakkelijk kan verplaatsen en voorkomt het gevaar van schroeiplekken op de ondergrond. Indien je toch liever voor een complete versie gaat, kun je kiezen voor de All-In-One versie. Het pakket bestaat uit een Primo Oval Junior met onderstel, zijtafels, as pook en grill clipper. Een beschermhoes erbij en je bent eigenlijk al klaar!

Toch liever een groter formaat?

Geen probleem! De kamado barbecues van Primo zijn beschikbaar in 4 verschillende formaten en zijn allemaal van top kwaliteit! De speciale formule van het keramiek zorgt ervoor dat de hitte goed geleid wordt tijdens het barbecueën. Door de porseleinen coating aan de buitenzijde, kun je de barbecue tijdens ieder seizoen buiten laten staan en dan hebben we het nog niet over het Nomex vilt gehad. Dit vilt is het beste in de hele branche!

Met Primo BBQ kun je:

  • Grillen & searen
  • Warm & koud roken
  • Low & slow
  • Pizza’s bakken

Verkrijgbaar in 4 maten:

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!