skip to Main Content

Primo Grill

Uniek in zijn klasse

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige kamado, dan is de Primo grill echt wat voor jou! Met zijn unieke ovale vorm is het niet alleen een opvallend onderdeel in je achtertuin, maar heeft hij ook een enorm grilloppervlak! En of die achtertuin nou klein of groot is, er is altijd een passend model.

Filter producten Toon alle 82 resultaten
Model
Wat mag het kosten?

De beste keuze: een Primo grill

Een Primo grill is er in allerlei varianten. Zo is er de JR 200 met een grilloppervlakte van 34 x 47 cm tot een XL 400 met een grilloppervlakte van wel 47 x 64 cm. Daarnaast is elke Primo grill te bestellen in een ‘standaard’ variant, die je bijvoorbeeld kunt plaatsen in een mooie kamado tafel, of in een All-in-One versie. Hiermee ben je direct klaar om te beginnen met grillen. Een kamado inclusief onderstel met wieltjes, zijtafels, een as pook en een grill clipper. Ideaal dus!

Voor welk model je ook kiest, met een Primo grill weet je altijd zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig product koopt. Alle producten worden nog altijd geproduceerd in Noord-Amerika, waar het merk in de jaren 90 van de vorige eeuw ook ontstaan is.

Primo grill accessoires

Naast dat Primo erg veel modellen kamado’s op de markt heeft gebracht, zijn er door de jaren heen ook steeds meer accessoires toegevoegd. Universele accessoires die te gebruiken zijn op elk type barbecue, maar ook veel accessoires passend bij jouw favoriete Primo grill. Denk aan een beschermhoes, een gietijzeren rooster of een druiprek. Wil je je kamado BBQ uitbreiden? Kijk dan eens naar een mooie tafel. Primo heeft zowel roestvrijstalen carts, als diverse houten tafels in het assortiment waardoor je altijd een mooie match kunt maken met je huidige tuinmeubels.

Wil je een Primo grill of accessoires graag eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel The Fire Station! Hier staan we altijd klaar met professioneel advies.

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!