skip to Main Content
Pork Mafia

Pork Mafia

De klassieke BBQ kruidenmix

Pork Mafia bestaat uit een groep gedreven pitmasters die allemaal op hun eigen manier in aanraking zijn gekomen met BBQ’s. Sommigen zijn begonnen als chefkok of cateraar, anderen hebben hun skills opgedaan tijdens BBQ sessies in hun eigen achtertuin. Ze werden bij elkaar gebracht door head-pitmaster Phil Wingo. Hun overeenkomst? De voorliefde voor barbecueën. Ze hebben hun krachten gebundeld en geven nu unieke BBQ workshops, consultancy sessies bij BBQ restaurants én hebben hun eigen Pork Mafia rub lijn ontwikkeld. Die laatste vind je nu in ons assortiment!

Toont alle 2 resultaten


Pork Mafia rub

Het assortiment van Porkmafia bestaat uit 3 soorten rubs: de Louisiana Bayou Rub, Texas Gold Rub en Memphis Mud Rub. De namen van deze heerlijke smaakmakers zeggen het eigenlijk al. Elke Pork Mafia rub is een echte klassieke BBQ kruidenmix gebaseerd op de zuidelijke staten van Noord-Amerika.

De Pork Mafia Texas Gold Rub heeft mosterd in de basis en is speciaal ontwikkeld voor rundsvlees. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je ook vis, kip en ribs er heerlijk mee kunt kruiden! De Louisiana Bayu rub is een veelzijdige rub met een warme ondertoon die voor elk ingrediënt te gebruiken is. De Memphis Mud Rub is opzichzelfstaand een geweldige rub, maar ook heel goed te combineren met andere kruidenmixen om een uniek smaakpallet te creëren. Hij bestaat uit grote stukken zout en honingkristallen en is bijzonder lekker op varkensvlees.

Porkmafia bij Kamado Express

Je vindt bij Kamado Express een groot assortiment smaakmakers, waaronder het hele assortiment Porkmafia rubs. Ben je van plan een mooie gerecht op je kamado te bereiden, maar weet je niet welke Pork Mafia rub daar het beste bij past? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag! Heb je wat extra inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze recepten eens. Je vindt bij elk recept de ingrediënten en accessoires die je nodig hebt voor de bereiding én daarna. Wel zo gemakkelijk! Je kunt de BBQ rubs van Porkmafia natuurlijk ook een keertje komen proeven in onze winkel The Fire Station. Hier organiseren we regelmatig workshops waar je met onder andere met deze heerlijke smaakmakers leert werken.

Zoeken