skip to Main Content
Petromax driepoot

De Petromax Driepoot

Bekijk hier de speciale driepoot van Petromax!

Met de Petromax Driepoot heb je een ervaring die heel anders is dan het gewone BBQ’en! Het is gemaakt voor de echte outdoor kok die ervan houdt om in de natuur of buiten een lekker gerecht te bereiden. De driepoot is gemaakt om boven een vuurtje een heerlijk gerecht te maken. Dit kan in een Dutch Oven of op een grillrooster. In de Dutch Oven kan je heerlijke gerechten maken zoals heerlijke stoofgerechten, soepen of andere eenpansgerechten. De lengte van de ketting kun je aanpassen waardoor het mogelijk is om de afstand tussen het vuur en de Dutch Oven/het rooster te bepalen. Hierdoor kan je regelen hoe snel de ingrediënten worden opgewarmd.


Op welke manieren kan de Petromax Driepoot gebruikt worden?

Je kan de Petromax Driepoot makkelijk neerzetten op een vlakke ondergrond. Dit doe je door de drie poten uit te klappen. Doordat de drie poten in en uit te klappen zijn kan je hem ook weer makkelijk opbergen.

Er zijn twee manieren waarop je de driepoot kan gebruiken: in combinatie met de Dutch Oven en met het hangende grillrooster. In een Petromax Dutch Oven kan je onder andere stoven, braden, maar ook soepen en sauzen maken.

Het andere accessoire voor bij de Petromax Driepoot is het hangende grillrooster. Op het barbecuerooster kan je direct boven het buitenvuur roosteren. Hiermee kun je onder andere steaks, filets en groenten direct boven het vuur grillen. Met een diameter van 50 cm is er genoeg grilloppervlak voor meerdere personen. Ook kun je de afstand tot het vuur zelf bepalen doordat je de lengte van de ketting gemakkelijk kan aanpassen. Hierdoor heb je zelf in de hand hoeveel warmte er op de ingrediënten komt en hoe snel het gaart.

Recepten in de Dutch Oven

De Dutch Oven is een erg veelzijdig accessoire. Je kunt hier onder andere mee braden, stoven, grillen en bakken maar je kunt er ook soepen en sauzen in bereiden. Het is natuurlijk super gaaf om de Dutch Oven in combinatie te gebruiken met de driepoot, zo kan je het boven een buiten vuur hangen en heerlijk koken in de buitenlucht.

Als je de Dutch Oven hebt aangeschaft, is het leuk om hier gelijk lekkere gerechten op te bereiden. Maar weet je nou niet precies hoe en wat dan zou je inspiratie kunnen opdoen op onze receptenpagina. Hier vind je heel veel verschillende recepten waar je de Dutch Oven mee kan gebruiken.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.