skip to Main Content
Petromax Atago vuurschaal

Petromax Atago vuurschaal

De Petromax Atago vuurschaal is alles in één!

Zo kun je hem gebruiken als vuurschaal, gewone BBQ, oven en als multifunctionele brander. Kortom een uniek apparaat! Deze vuurschaal is speciaal ontworpen voor de outdoor liefhebber, een ideaal apparaat om heerlijk buiten te koken! Je kunt in de vuurschaal gebruik maken van meerdere brandmaterialen zoals: houtskool, briketten en brandhout. De Petromax Atago is ook perfect in combinatie met Dutch Ovens en skillets. Deze kun je in de vuurschaal laten zakken waardoor je optimaal gebruik maakt van de warmte. Andere optionele accessoires voor de Atago zijn de poffertjespan en de tosti-, burger- en wafelijzers.

Enig resultaat


Hoe gebruik je de vuurschaal?

Je kunt de Petromax Atago vuurschaal dus op heel veel manieren gebruiken, we vertellen je graag op wat voor manier je zoal aan de slag kunt met deze vuurschaal:

BBQ: De vuurschaal is ideaal om op te BBQ’en met het bijgeleverde BBQ rooster die je er makkelijk op kan bevestigen. Er kan ge-BBQ’d worden met meerdere materialen zoals houtskool maar ook gewoon brandhout. Dit kan wel wat lastiger zijn om de goede temperatuur te houden dus we raden aan om met houtskool te werken.

Vuurschaal/kampvuur: Als het rooster eraf is kan je het als kampvuur of vuurschaal gebruiken wanneer je met gewoon brandhout werkt. Ga er gezellig met een groepje omheen zitten en geniet van de wamte van dit apparaat!

Koken met de Dutch Oven en skillet: De Dutch oven is goed te gebruiken doordat je hem in de vuurschaal kan laten zakken, maar je kan hem ook op het rooster gebruiken. De skillets kunnen gebruikt worden om te braden en grillen. Je plaatst de skillet op het rooster en je kunt lekker aan de slag met het bereiden van je gerechten.

Ook kan je de hoeveelheid zuurstof in de Petromax Atago gemakkelijk reguleren dankzij de luchtinlaat aan de voorzijde. Hiermee kan je dus de warmte aanpassen waar nodig. Omdat je de Atago Vuurschaal makkelijk kan inklappen, kun je ‘m ook goed opbergen. Ingeklapt is hij namelijk maar 15 cm hoog.

Wat is het merk Petromax?

Petromax is een merk gedreven door passie, kwaliteit en traditie en dat zie je terug in de producten. Dit prachtige merk komt uit Duitsland en is gespecialiseerd in alles met vuur, lucht, grillen, outdoor cooking, bushcraft en survival. De meeste van hun producten zijn gemaakt van hoogwaardig gietijzer. Kwaliteit en innovatie zijn twee belangrijke waarden die je terug ziet in de producten. Met vernieuwende producten probeert Petromax het verschill tussen binnen en buiten koken te verkleinen. Dus ben je gek van koken en bakken in de buitenlucht? Dan kun je bij Petromax zeker weten je slag slaan!

Zoeken