Perfecte steak Vergroot afbeelding

Perfecte steak

978 90 5956 408 4

Nieuw

Het handboek voor de perfecte steak!

Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak?

Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen.

Meer details

€ 15,95

Waarom Kamado Express?

✓ Heel veel voordeelpakketten
GRATIS verzending v.a. € 50,- (NL) 
✓ België GRATIS verzending v.a. € 100,-  
✓ Voorraadhoudende showroom
✓ Excellente service
✓ Garanties goed geregeld
✓ Veilig betalen 
✓ Bestellen zonder account
✓ Advies van een expert
✓ Goed bereikbaar
✓ 3 dagen "geld terug" garantie

Meer informatie

Hoe herken je een échte biefstuk? En hoe krijg je een perfect knapperig bruin korstje? Welk materiaal kun je het beste gebruiken – stalen koekenpan, grillpan, steakmes? Wat is dry-aging? En hoe maak je zo’n ouderwets lekkere jus voor je biefstuk met wittebrood? Behalve 33 recepten voor het creëren van de perfecte steak bevat dit boek een top-10 klassieke sauzen, de top-5 beroemdste biefstukken – en hoe je die maakt – en favoriete adresjes. Én, niet te vergeten: een apart hoofdstuk over die onafscheidelijke metgezel van de ware steak: de allerbeste friet

- het eerste boek met alles wat je moet weten om de perfecte biefstuk te bereiden
- met 25 biefstukrecepten, 10 sausrecepten én 1 recept voor de beste friet
- met reportages, favoriete adresjes en een hoofdstuk over materialen

Ben je op zoek naar andere kamado kookboeken? Dat vind je hier! 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

6 Andere producten in dezelfde categorie: