skip to Main Content

OFYR Tabl’O: de ideale tafelgrill

Met de Tabl’O kun je het hele jaar door buiten genieten van heerlijke BBQ momenten. Gebruik de Tablo los of juist als aanvulling op je kamado. Met het compacte, robuuste en elegante uiterlijk van deze OFYR verras je je gasten zeker! Doordat je bij deze tafelgrill briketten gebruikt, zorgt dit voor een unieke grill ervaring & smaak!

Prachtig design

Het design van de OFYR Tabl’O is écht uniek! Het zwarte staal zorgt voor een robuust en elegant uiterlijk en de ronde vorm maakt de tafelgrill erg compact. Deze tafelgrill is ongetwijfeld een eyecatcher tijdens het grillen! Dankzij de prachtige ronde vorm kun je vanaf iedere kant van de tafel gemakkelijk bij de grill en is de warmte goed verdeeld over alle kanten. De Tablo heeft een grilloppervlakte van 39,5 cm waardoor je er voldoende op kwijt kan, zonder dat deze grill direct de hele tafel in beslag neemt. De OFYR Tabl’o is dus echt een toevoeging op je tafel!

Alle seizoenen genieten met de Tabl’O

Samen gourmetten met kerst onder de veranda, in het zonnetje grillen in de lente of op een zwoele zomeravond wat hapjes bereiden aan tafel. Het kan allemaal! De Tabl’O OFYR kun je het hele jaar door gebruiken. Tip: De OFYR Tabl’O is ook erg leuk om te gebruiken als je al een kamado hebt. Bereid grote stukken vlees op de kamado en grill aan tafel nog wat groentes. Ideaal!

Snel op temperatuur

Een groot voordeel van de Tablo is dat hij ontzettend snel op temperatuur is. Met de dubbelwandige OFYR Quick Starter, die standaard wordt meegeleverd, heb je de tafelgrill binnen 15 tot 20 minuten op temperatuur. En… hoe eerder hij op temperatuur is, hoe sneller jij kan genieten van al het lekkers wat je bereidt hebt!

De OFYR Tabl’O is geschikt voor allerlei soorten bereidingen

Met de OFYR Tabl’O heb je een tafelgrill in huis die je kunt gebruiken voor allerlei verschillende soorten bereidingen. Ga bijvoorbeeld eens aan de slag met diverse visgerechten met vrienden, gebruik de Tabl’O om aan tafel heerlijke groentes te bereiden of ga juist aan de slag met vlees. Van simpele burgers en speklapjes tot zelfgemaakte spiesen. Er is ontzettend veel mogelijk!

Regel gemakkelijk de luchtcirculatie en temperatuur van je Tablo

Met de Handy Tool die standaard wordt meegeleverd met de Tabl’O OFYR kun je gemakkelijk de luchtcirculatie regelen. Met de tool kun je aan de binnenste container draaien en de ventilatieopeningen openen en sluiten. Hiermee kan de warmte volledig naar wens worden aangepast. Overigens kun je met deze tool ook de kookplaat verplaatsen. Dat bespaart je weer wat verbrande vingers!

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!