skip to Main Content

Masterbuilt kamado

Masterbuilt is een Amerikaans premium BBQ merk en is ontstaan in 1973 in de achtertuin van Dawson McLemore en zijn familie. Het is een innovatief en kwalitatief merk met een groot assortiment aan smokers, grills, fryers en voor ons in het bijzonder: de Masterbuilt kamado! Lees onderaan de pagina alles over de Masterbuilt kamado.

Accessoires

Masterbuilt staat voor kwaliteit

Bij Kamado Express vind je dé Masterbuilt BBQ, namelijk de kamado. Deze is speciaal ontwikkeld voor de echte BBQ fanaat, met een 304 roestvrijstalen grill en een geïntegreerde thermometer zodat je de perfecte temperatuur zult bereiken voor ieder gerecht. Een geweldig apparaat voor zowel roken, roosteren en grillen! De Masterbuilt BBQ is van een kwaliteit die je van dit innovatieve merk mag verwachten. De kamado is gemaakt van hoogwaardig keramiek en wordt geleverd in een stalen frame met wieltjes zodat hij gemakkelijk verrijdbaar is. Daarnaast zitten er ook zijtafels bij en een grilltang. Haal wat houtskool in huis en ingrediënten en je kunt direct starten met grillen op je Masterbuilt barbecue!

Barbecueën is natuurlijk het gezelligste met een gezelschap en daarvoor is de kamado van Masterbuilt ideaal! Met een grilloppervlakte van 46 centimeter kun je makkelijk voor 6 tot 8 man gerechten klaarmaken. Allemaal tegelijkertijd aan tafel kunnen schuiven is natuurlijk wel zo gezellig! De Masterbuilt BBQ wordt zeker niet kaal geleverd, maar wil je nou meteen als een pro starten, ga dan voor een voordeelpakket!

Masterbuilt barbecue voordeelsets

Kamado Express biedt twee Masterbuilt voordeelsets: Standaard en Deluxe. Deze laatste set is zelfs inclusief een heuse Joetisserie! Met deze sets kun je direct verschillende BBQ technieken ontdekken want we hebben alle handige accessoires zoals een flexibel kooksysteem, een halfronde deflectorsteen en halfrond RVS rooster al toegevoegd. Je steekt het houtskool in de Masterbuilt BBQ gemakkelijk aan met de looftlighter en maakt hem daarna weer schoon met de Force Ashcleaner. Oh ja en niet onbelangrijk, het BBQ boek “Hete Kolen Compleet” zodat je meteen pareltjes van gerechten kunt opdienen. In de omschrijving van elke voordeelset vindt je precies welke accessoires je kunt verwachten.

Masterbuilt BBQ van Kamado Express

Bestel de kamado van Masterbuilt bij Kamado Express en je bent verzekert van vele voordelen. Zo spaar je bij elke aankoop Kamado Koins die je bij je volgende bestelling weer in kunt leveren. Je krijgt dus korting op elke aankoop. Daarnaast krijg je bij aankoop van een Masterbuilt barbecue ook nog een shop – of workshop tegoed. De workshop volg je bij ons BBQ Experience Center The Fire Station. Dit is tevens een winkel, dus mocht je ons ruime assortiment kamado’s en accessoires eens in ‘real life’ willen zien, kom dan vooral langs of maak een afspraak. We adviseren je graag!

Zoeken
Close search
Winkelwagen