skip to Main Content
BBQ schort

Leren schort, must have!

Met zekerheid de mooiste BBQ schorten van Nederland!

Dat is een flinke uitspraak toch? Meestal zijn we bescheiden maar als je onze leren schorten ziet snap je het: The Fire Station BBQ schorten zijn met 100% zekerheid de mooiste en uniekste schorten van Nederland. Bescherming van je kleding is belangrijk. Draag dus een schort! Maar wij vonden geen eentje die comfortabel was. Dus ontwikkelden we er zelf eentje! Die zou je eens moeten komen passen (in onze BBQ shop in Kaatsheuvel). Het leer is volnerf leder, ofwel de allerbeste, soepele kwaliteit. Uit 1 hele runderhuid worden slechts 2 schorten gemaakt. Handmatig geolied, volledig handgestikt en rondom voorzien van een stiknaad.

Toont alle 9 resultaten


Leren BBQ schorten met een bijzonder tuig

Traditionele BBQ schorten draag je aan je nek, dat gaat na een tijdje vervelen en daarmee is het draagcomfort beperkt. Daarom heeft The Fire Station een ander systeem bedacht. Deze schort draag je met hetzelfde gemak als een rugzak: op je rug. Doordat er gebruik wordt gemaakt van extreem soepel leder zit de leren schort van The Fire Station meteen als gegoten. Soepel worden door dragen is dus  verleden tijd. Wij hebben 7 unieke kleuren, die je nergens ander vindt.

De BBQ-schorten die wij verkopen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten! Kies voor een natuurlijke kleur zoals: naturel, bruin, cognac of taupe of kies juist voor een kleur zoals zwart of grijs! Jij bepaalt je look. Alle schorten die wij verkopen zijn van topkwaliteit. En dat merk je meteen als je een schort aantrekt. Kom hem anders eens passen in onze winkel in Kaatsheuvel, het hart van de Nederlandse lederindustrie!

Uniek, stoer en slijtvast

Leren schorten zijn de trend! Niet alleen mannen zie je steeds vaker in een stoer leren BBQ schort achter het vuur staan, ook vrouwen dragen steeds vaker een BBQ schort van leer. Ieder stuk leer is uniek, dus ook de barbecue schorten zijn allemaal uniek! Leer vormt zich perfect naar je lichaam, waardoor het als gegoten zit. Het leer wordt ook soepeler naarmate je het vaker draagt. En leer is slijtvast, je koopt een BBQ schort van leer dus niet voor even, maar voor je hele leven. 

BBQ schort cadeau geven

Een schort is perfect om cadeau te geven! Zit jouw vriend, man, oom, vader, moeder of vriendin na het BBQ’en altijd onder de viezigheid? Dan is het geven van een BBQ short het perfecte cadeau! En het beschermt natuurlijk niet alleen tegen vieze spetters of vlekken, het beschermt ook tegen de hitte. De hitte die van een BBQ komt, kan erg heftig aanvoelen als je alleen een T-shirtje draagt. Met een leren schort, is dat probleem direct opgelost! 

Leren schort bestellen

Al onze schorten kun je gemakkelijk in onze webshop bestellen. Wil je graag een leren schort graag passen voordat je hem koopt? De schorten van The Fire Station kun je in onze BBQ-shop in Kaatsheuvel passen! Handig! 

Zoeken