skip to Main Content

KamadoSpace

Wanneer je een kamado in je bezit hebt wil je niets liever dan er het hele jaar door de lekkerste gerechten op bereiden. Maar wat is er nu mooier dan jouw barbecue gerechten voorbereiden in je eigen buitenkeuken. Met een buitenkeuken van KamadoSpace ben je van alle gemakken voorzien. Je hebt altijd al jouw BBQ accessoires bij de hand en voldoende ruimte om de lekkerste gerechten op voor te bereiden. De buitenkeukens van KamadoSpace zijn niet alleen prachtig met al zijn details, maar ook stevig en duurzaam én geschikt voor alle populaire kamado merken.

Maak een afspraak Lees meer over KamadoSpace

Bekijk alle beoordelingen

Kom de KamadoSpace bekijken!

Bezoek onze BBQ shop “The Fire Station” met compleet BBQ Experience Center in Kaatsheuvel! Maak een afspraak in onze winkel en laat je adviseren welke mogelijkheden er zijn met de KamadoSpace buitenkeuken.

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De buitenkeukens van KamadoSpace

De buitenkeukens van KamadoSpace zijn ontworpen en gefabriceerd in Litouwen en vervolgens verpakt in een plat pakket. De keukens zijn eenvoudig te monteren omdat er geen speciale gereedschappen of vaardigheden voor nodig zijn. Het is dan ook een 4-in-1 systeem wat bestaat uit: nest voor een kamado barbecue, BBQ-wagen, bereidingszone en ruimte voor kookgerei. Met deze buitenkeuken creëer je de ideale omgeving om heerlijk aan de slag te gaan met de bereiding van diverse gerechten op je kamado. En alles wat u daarvoor nodig heeft ligt altijd vlakbij. De buitenkeukens zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, bekijk de kleuren hier.

Kom eens langs bij The Fire Station

Waarom kies je voor een KamadoSpace bij Kamado Express? Bij Kamado Express staan we voor een persoonlijke service. Of je nu langskomt in onze winkel om deze buitenkeuken te bekijken, of meer informatie wil ontvangen via chat, mail of telefoon. Er staat altijd een professional voor je klaar om je snel en eerlijk te geven op al je vragen. Ben je benieuwd met wie je contact opneemt? Op deze pagina lees je meer over ons bedrijf en het team vol BBQ pro’s!

De collectie bestaat uit:

  • Cabinet
  • Infinite Island
  • Infinite Island XL
  • Accessoires

Heb je een vraag aan ons?

Wij staan voor je klaar!

Kamado Express, 365 dagen per jaar kamado specialist! We helpen je graag telefonisch, via de chat of per mail.

Stel een vraag

Ga naar onze servicepagina

Je vraag in de winkel stellen?

Wist je dat we een toffe BBQ winkel hebben? BBQ Shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Echt een bezoekje waard!

Bezoek de website van The Fire Station

Maak een afspraak

Sluiten Vertraagde bezorgtijden

Wegens aanhoudende drukte bij de bezorgdiensten kunnen pakketten langer onderweg zijn dan je van ons gewend bent.

Close search
Winkelwagen
error: Content is beschermd!