skip to Main Content

Volg een kamado workshop!

Boek online je kamado workshop via The Fire Station

Twijfel je nog of een kamado wat voor jou is? Dat snappen we ergens. Het is een kostbare aanschaf en je wilt het wellicht eerst ervaren. Daarom bieden we een aantal leuke en leerzame kamado BBQ workshops aan. Je volgt deze workshops in ons eigen BBQ experience center The Fire Station in Kaatsheuvel (Noord Brabant).

The Fire Station is niet alleen de fysieke winkel van Kamado Express het is tevens een compleet BBQ experience center. 100% gericht op kamado barbecue’s. Gevestigd in een stoere, voormalige brandweerkazerne uit de jaren 50. Waar vroeger brandweermannen vertrokken om vuur te gaan bestrijden, verwelkomen we jou nu om het vuur aan te steken! Het motto van The Fire Station is: ZIEN | VOELEN | PROEVEN | ERVAREN.

Kosten workshop retour

Om het allemaal nog leuker te maken: koop je bij Kamado Express of The Fire Station na de workshop één van onze keramische BBQ’s dan ontvang je de kosten van de workshop terug in de vorm van korting. Leuk hé? Bekijk hier de actievoorwaarden.

Workshops opgeschort vanaf 1 oktober tot nader order

Het organiseren workshops blijkt helaas in deze tijd niet haalbaar. Daarom hebben wij besloten om de geplande workshops per 1 oktober tot nader order op te schorten. Meer informatie: corona beleid.

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!