skip to Main Content
Kettle Joe

De Kamado Joe Kettle Joe

De bijzondere Kettle Joe van Kamado Joe

Het merk Kamado Joe blijft zich perfectioneren op BBQ gebied, zo ook met deze Kettle Joe. De ketelgrill van 57 centimeter heeft unieke keramische grillfuncties die de rookcapaciteit, de warmteopslag en de efficiëntie van houtskool ontzettend verbeteren. Met de Kettle Joe kun je jouw gerechten gemakkelijk op verschillende temperaturen bereiden dankzij het ingebouwde 2-zone Divide & Conquer-systeem. De opvouwbare zijtafels zorgen ook nog voor extra werkoppervlak en met de vier zwenkwielen aan het onderstel kun je de kamado gemakkelijk verplaatsen.

Toont alle 4 resultaten


Kettle Joe

Zoals gezegd is het een erg bijzondere BBQ. Maar wat maakt de Kamado Joe Kettle Joe nou anders dan alle andere? We lichten de functies van de Kettle Joe voor je uit:

  • De Kamado Joe Kettle Joe heeft een diameter van 57 centimeter
  • Een verstelbaar scharnier aan de grill waardoor je de deksel vast kunt houden in plaats van volledig verwijderen.
  • De keramische vuurkorf aan de onderkant zorgt voor meer efficiëntie en een langere grillervaring met minder verbruik van houtskool
  • Een revolutionair roker inzetstuk, de SloRoller dat zorgt voor een perfecte temperatuurbeheersing en rookverspreiding.
  • De hoogte van de deksel is eenvoudig aan te passen met de plaatsing van de SloRoller, om zo bij lage temperaturen te roken.
  • Handige opvouwbare bijzettafels die het werkoppervlak vergroten en waar je de barbecue accessoires kan neerleggen.
  • Een uittrekbare aslade om de grill snel en gemakkelijk te reinigen zonder dat je de vuurbox hoeft te verwijderen.
  • Het onderstel is voorzien van vier zwenkwielen waardoor de BBQ gemakkelijk verrijdbaar is. Twee wielen zijn geremd zodat de Kettle Joe stabiel staat.

BBQ musthaves

Wanneer je de Kamado Joe Kettle Joe in je bezit hebt kun je lekker aan de slag gaan met de bereiding van de lekkerste kamado gerechten. Maar er zijn een aantal kamado accessoires die iedere BBQ’er écht moet hebben. Wij noemen dat BBQ musthaves. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hittebestendige handschoenen of goede kwaliteit houtskool. En zo zijn er nog een aantal absolute BBQ musthaves. Ben je benieuwd welke dat allemaal zijn? Je leest het in dit blogartikel.

De lekkerste gerechten

Wil je graag met je kamado aan de slag maar kom je wat inspiratie tekort voor de juiste gerechten? Neem dan eens een kijkje op onze receptenpagina. Hier vind je super veel lekkere gerechten die je allemaal op de kamado kan bereiden. Van voorgerechten tot nagerechten en van vlees-, visgerechten tot vegetarisch. Er is voor ieder wat wils!

Zoeken