skip to Main Content

Joy Stove

Joy’s Charcoal Stove; moderne lichtgewicht barbecue

Ben jij op zoek naar een moderne lichtgewicht barbecue die tevens een oven en draagbare wokbrander in één is? Dan ben je op zoek naar de Joy Stove. Deze barbecue is verkrijgbaar in drie verschillende maten; de Small, Medium en Large. De lichtgewicht barbecue is gemaakt van gegoten aluminium.

De Joy Stove, een veelzijdige BBQ

De Joy barbecue is ontwikkeld in 1978 en sindsdien volledig gemaakt van gerecycled aluminium en is geschikt voor allerlei manieren van barbecueën, denk bijvoorbeeld aan grillen, wokken, koken én bakken en braden. Daarnaast is het een hele efficiënte BBQ. Hij is gemakkelijk mee te nemen door zijn lichte gewicht en handvat en gebruikt daarnaast erg weinig kolen. Via de zijkleppen van de Joy BBQ zijn de kolen ook nog eens erg makkelijk bij te vullen zonder dat je onderdelen hoeft te verwijderen. Je regelt de temperatuur gemakkelijk met de luchttoevoer aan de voorkant van de Joy barbecue waardoor het ontsteken en doven ook erg snel gaat.

Joy barbecue accessoires

Door het lichte gewicht van de Joy Stove is het natuurlijk al een hele efficiënte barbecue, maar je hebt de mogelijkheid om het leven nog gemakkelijker te maken! Neem je de Joy BBQ bijvoorbeeld mee naar je boot of de camping, dan is een Joy Bag handig om aan te schaffen. Zo draag je deze lichtgewicht BBQ in je ene hand, en de koelbox in je andere hand zo mee naar je favoriete plek! Ook zijn de Joy Stones ideaal om aan te schaffen als je van efficiëntie houdt. Deze stukken houtskool zijn speciaal ontwikkeld voor de Joy barbecue en aan te steken met niets minder dan een lucifer. Ze zijn binnen 15 minuten klaar voor gebruik, dus je kunt zo beginnen met barbecueën! Voor BBQ’ers die graag groente, vlees of vis grillen is de Joy Carbon Plancha een ideaal accessoire. Je legt deze gemakkelijk op de Joy Stove en is beschikbaar voor het Medium en Large model.

Koop je Joy BBQ bij Kamado Express

Bij Kamado Express vind je naast alle kamado A-merken ook de Joy Stove in alle maten, van small t/m large, en bijbehorende accessoires. Kom je de Joy BBQ graag eens in het echt bekijken of ben je op zoek naar persoonlijk advies, kom dan langs in onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel (regio Tilburg). Je kunt natuurlijk ook altijd via de chat, mail of telefoon contact met ons opnemen.

Close search
Winkelmand